Obavijesti
komentari
Svinjokolja nekoć bila događaj godine: 'Gadi im se, a jeli bi...'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Jooj jetrica,krvavice,cvarci,sunka,spek,budjola,kulen itd itd, prije su to samo siromasni jeli,a dns samo to jedu ljudi dubljeg djepa... Jos kad se sjetim mast na kruh s lukom i crvenom paprikom
da
Tako je
rođo101
ma ko ih zašto nek jedu i treba to naplaćivat:-))) čvarke bi ja naplatio 200kg
Dk
Rodjo nisi daleko od te cjene....
Dk
Ako moze brancin kostat parsto kuna moze i kila cvaraka
Dk
Relja kao klinac sam se ubijao u masti namazanom na kruh i gore crvena paprika i sol
rođo101
znaš kaj prije dva tjedna sam mesario imao sam dva kotla za topit i kum je imao jedan,moguti reć da smo nas dva ostali 5-6h dok smo to istopili i pospremili i k Prikaži još ↓
Dk
Kaj ti kupujes svjezi brancin ili? Jer znam da je kila oko 60 kunau centrima
rođo101
kopic_na_zici,a ko nije?:-))))))
Istvan Serekesz
Prije smo se gađali sa čvarcima a danas.... Danas peku nakokosovom ulju.. Nit masti nit čvaraka...
mickey_zg
potekle su mi suze na usta... :p @kopic... domaći kuruzni kruh, kaj ne? moja pokojna baka ga je pekla na kestenovom lišću, u to vrijeme nije bilo papira za peče Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .