Ja npr, bolonjez radim na sljedeći način, a evo i kako:
Dk
Deaktivirani korisnik
19.10.2022.
Odustani
Najbolji je parizer🤪, pečeni ,ispod peke, na lešo , dinastan, na gulas, pečen na roštilj , sirov, u tijestu, uz sapunice...
Tš
T'jt-šmznm
20.10.2022.
Odustani
Nisam neki kuhar al bravo ja jer sad znam da ga skoro isto tako radim a nisam nikad tražio orginalni recept. Radim sve isto samo koristim crveno vino a ne bijel
o i ne koristim mlijeko. Eventualno malo vrhnja.
Prikaži još ↓
HeIIoween
20.10.2022.
Odustani
Vjerujem nitko ovdje ne stavlja mlijeko u bolonjez, zna se kako se radi bolonjez...
ČA!!
20.10.2022.
Odustani
Jedno od mojih najomiljenijih jela. Obožavam to jelo.
77
77x
21.10.2022.
Odustani
najbolji.su uz sir
li
listovača
20.10.2022.
Odustani
Pogledajte samo kako su ti shefovi masakrirali naša domaća izvorna jela.
SadoDado
20.10.2022.
Odustani
ja ga radim na svoj način,dodam u njega malo domaće srirache,chayen-a i limunskog timjana...za prste polizat,ljuto i fino...
Demetra 💙
19.10.2022.
Odustani
Na 300 grama mesa čak 2 dl mlijeka? Ideš! Ja stavim puno manje. Baš ću probati.
Ko
Kobasi
19.10.2022.
Odustani
Kad sam u gostima pa mi ponude špagete bolonjeze popišam im se kasnije u sudoper
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .