u pravu si ... ma 1000% ... kupujem kod svog mesara i okus je neuporediv ... ljudi idu u centre jer financije diktiraju tjeraju iste u tom smjeru ... ali bolje je rijeđe ali kvaitetnije time i skuplje jesti ... moje iskustvo
Wіgа24_604
29.8.2016.
Odustani
A tvoj mesar nabavio jeftino meso iz Brazila i skupo ti ga prodaje. Ali bitno je da je okus neusporediv.
FanTOM
29.8.2016.
Odustani
wig .. uguši se krkajuč' krmeče butove iz trg.centara po 20 kn .. priv mesnice ne kupuju šlepere mesine iz poljske rumunije i tunguzije .. izrast će ti guzovi
za pola godine veće nego šta ima krmak od 299 kg
Prikaži još ↓
FanTOM
29.8.2016.
Odustani
pardon 299,99 kg
Dk
Deaktivirani korisnik
29.8.2016.
Odustani
Svi koji misle da je meso koje domaće proizvodnje zdravije i ukusnije od onoga uvoznog, nemaju pojma u kakvoj su zabludi, svi veći proizvođači hrane svinje na i
sti način. jedino tko hrani par svinja za sebe pa jednu ima viška, a i tu nisam siguran što je svinja jela donose se splačine iz restorana u kojima je deterđžent i s tim hrane svinje, dakle samo ako si sam nešto uzgojio proizveo u to možeš biti siguran. Najžešći su mi Međimurci kad prodaju krumpir i viču domaćeg krumpira, a taj krumpir je najzatrovaniji na svijetu to vam ja garantiram, jer tamo pijani seljak misli čim više otrova stavi tim bolje.
Prikaži još ↓
hosovac_1_1
30.8.2016.
Odustani
ti jedi meso po 40 kn. kod svog mesara a ja ću po 18 kn. u velikim centrima
mm
mali miki
30.8.2016.
Odustani
Filip treći pa šta je tebi? Od kud si ti. Da Međimurje je puno pijanih seljaka, a i žene su mu pijane. Sram te bilo. U Međimurju se krumpir više ne šprica u ne
kontroliranim uvjetima, jer ni ne možeš kupiti sredstva za špricanje ako nisi prošao tečaj. A što se tiče kvalitete, ona je neupitna jer se svake godine sve više mladi poljoprivrednici educiraju i nabavljaju nove strojeve, nove sorte krumpira i uzgoj je na visokom nivou. Očito nisi probao pravi međimurski krumpir, pa nemaš pojma o čemu pričaš. Žalosno je što uz Međimurje i Liku, jedina mjesta gdje se uzgaja krumpir u većim količinama, zbog takvih neznalica kao ti, bit će ga još manje. Bolje kupiti u Konzumu gotov ili iz Egipta, taj je sto puta bolji, jer je iz vana, naravno.
Prikaži još ↓
mm
mali miki
30.8.2016.
Odustani
Sve uvozno je bolje. Svašta. A što se tiče uzgoja svinja za sebe i od poljoprivrednika, pa daj mi reci u kojem gradu to žive seljaci koji se bave tovom svinja
da imaju toliko restorana i hotela da mogu nabavljati napoj iz istih i time hraniti svinje. Ma daj se skuliraj čovječe... Pa na selu je već takva rijetkost da netko uzgaja svinje, a pogotovo za sebe, da će kroz neko vrijeme i svinje postati u selu egzotične životinje kao što su sad krave, baš iz razloga jer uvoz treće klasne robe radi svoje. Ljudima se ne isplati, radiš, mučiš se, a na kraju ne zaradiš ništa. Zato ljudi moji, da kao što se nekad radilo, kupujete meso direktno od ljudi sa sela, od nekog koga znate, a uzgaja svinje, možda je skuplje, ali vjerujte neusporedivo je kvalitetnije i zdravije. Da ne govorim o uvoznoj piletini...
Prikaži još ↓
hosovac_1_1
30.8.2016.
Odustani
filip treči je potpuno u pravu..prije dva tjedna sam kupio meso(vratinu) od privatnika po 35 kn i nikako ispeći na roštilju..tvrda ko kamen..prošlu nedjelju kup
io u trgovačkom centru vratinu po 18 kn...ispekla se u 15 min. i ukusna,meka jednostavno odlična...izbjegavajte privatnike i hvala bogu na trgovačkim centrima
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
30.8.2016.
Odustani
Miki istina da je se počelo malo reda uvoditi u Međimurju što se tiče poljoprivrede i kod nas općenito, ali od tamo od kud dolazi meso iz EU je već odavno sve d
ovedeno u red. Tako da tvoje tvrdnje padaju u vodu. Opasne su koje kakve salame tu se nabavlja smrznuto meso koje je staro po nekoliko godina i dolazi iz cijelog svijeta, friško meso koje samo rashlađeno, nema nikakve razlike dali je proizvedeno negdje u EU ili kod nas, to su samo spike kako bi se naše skuplje prodavalo.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
30.8.2016.
Odustani
Evo ti istine što se tiče Međimurskog krumpira, imao sam jedne prijatelje u njemačkoj koji su imali kćer koja je imala neku alergiju na krumpir, doktor je rekao
da samo smije jesti "bio" krumpir , ja sam im rekao da ja to mogu nabaviti u Hrvatskoj, i tako sam tražio po Međimurju one koji to imaju, čovjek mi je se kleo kako on to proizvodi na biološki način. Dakle nakon što je curica konzumirala taj krumpir završila je u bolnici gdje su je jedva spasili, meni je i sad nakon 15 godina strašno neugodno kad se sjetim toga, naravno vjerujući poštenim Međimurcima. Ovo je istina nisu bajke.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .