Obozavam bundevu,dali u supi,pitu ili pohovanu ili kao pljeskavice🤤🤤🤤et odmah mi voda ide na usta 😁
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2019.
Odustani
Kao pljeskavice? Zvuci zanimljivo, kazes mi? Sastojke samo ako ti nije tesko i ono na brzaka sto kako? Kao s tikvicama? Ili?
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2019.
Odustani
Tiha🤗ma kakvi tesko😃izrendas bundevu posolis i stavis jedno pola sata da se ocjedi onda je ocjedis nasjeckas bjeli luk,tri jaja,zacinipo volji ja nabacam svasta
i bosiljak,biber,italijanski zacini ma sta volis i prezlu dovoljno da mozes formirat pljeskavice przis na vrelom ulju i vadis na backpapir da se ocjedi ulje.Ovamo narendam krastavac ocjedim posolim prelijem jogurtom i uz to jedem ma ne treba ti meso😃dobar tek
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2019.
Odustani
E hvala ti! Ja tikvice tako nekako pripremam, tikva mi je nekako uvijek stupanj iznad pa ih pazim i mazim u juhama, savijacama, pecem u pecnici..hvala ti!
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2019.
Odustani
Nema na cemu 😘i ja ljubiteljica tikvica na sve nacine al probaj u vatrostalnoj ciniji maslinovo ulje red tikvica,piletina bjelo meso tanko sjecena,pa red parada
jza i odozgo mozarela pa u rernu 🤤🤤🤤
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2019.
Odustani
Hm- zar nece biti premokro? Sirove tikvice izribam, posolim, puste vodu zgnjecim (ali opet su mokre) gore piletina pa rajcica (opet mokro) ajd mozz fakat volim
kakogod ;). Evo jos taj mali hint i obecavam necu vise pikiti. Veceras😉
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
01.11.2019.
Odustani
Ja jos dodam i vrhnje imas sos onda 🤤🤤🤤ogladnjeh sad😂😂😂
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .