Obavijesti
komentari
Super trik kako dobiti savršeno kuhana jaja i guliti ih bez muke
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

TM
Jaja stavite u hladnu vodu, tako da su prekrivena, kad voda počne vreti 3 min za klasu M, 4 za klasu L, i onda su meko kuhana, tj. žumanjak je u sredini još tekući, za tvrdo kuhana, 5 min, ništa više,  nakon toga odliti kipuću vodu i preliti hladnom vodom, 2-3 puta i ostaviti u hladnoj vodi 5 min,  nakon toga, ako je voda u kojoj su kuhana jaja, hladna, možete početi čišćenje, ako nije još prelijte hladnom vodom, u svakom slučaju jaja moraju biti pod vodom, sad uzmete jaje i lupite ga o neku podlogu da se ljuska ulubi i to uvijek tuplji ili okrugliji kraj jajeta, jer tu je unutar jajeta zračni džep, lagano, polako ljuštite ljusku i svako jaje je savršeno, nikad se ne trga, niti ostane bjelanjak otkinut i priljepljen za ljusku, dakle, odmah nakon kuhanja, naglo hlađenje u hladnoj vodi, može i pod mlazom hladne vode,  probajte, uvjerite se i sve druge filozofije i savjete tzv. "stručnjaka" koji su preplavili internet u svakoj domeni života, a sami uistinu nikakvog iskustva nemaju, niti su što isprobali, samo filozofiraju ili prepisuju od amera i sl. koji imaju 330 mil. stanovnika, a 6 milijardi stručnjaka, jednostavno zanemarite, pa svatko od vas u  glavi ima cca 5 kg mozga, pa upotrijebite ga, zar trebate dr znanosti da vam objasne kako se kuhaju jaja, isprobajte i skužite sami.
ZV
Ne trebaš bit dr.sc. za skuhati jaje, ali ti za to svakako treba Coocing New York Times , bez toga niša
aj
Nije isto ljuštiti jaja u New Yorku ili u Hrvatskoj.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .