Obavijesti
komentari
Super trik kako da vam snijeg od bjelanjaka ispadne savršeno
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Dakle ovako iz mog iskustva - da bi snijeg bio jako čvrst i da se ne rastapa prvo se u njega stavi malo soli a poslije dodaje šećer. Moje su puslice savršene i svi su oduševljeni ali puslice ne smiju biti hrskave izvana a ljepljive iznutra - to su sirove pusle i ne mogu stajati jer to ljepljivo iz unutra - probije već negdje van, sve se zakelji i nitko toneće ni dirati. Pusle moraju biti suhe ali jako prozračne tako da se u trenu rastope u ustima - kod nas kažu mrdneš ušima i već je nestala.
E1
Hhhh.. cure mi sline.. predobar opis
Dk
mrdneš ušima i već je nestala - ovo moram zapamtiti :))) meni puslice nikad ne uspiju, a snijeg uvijek bude super, ne znam u čemu je fora... :(
Lutko, pošto je pašteta?
hvala croxy. :) moram probati vaš recept!
Dk
Evo dakle cijeli recept na bazi 4 bjelanjka. Dakle miksaš na najjače bjelanjke i onako trećina male žlice soli. Ne stavljati limunov sok - rađe jedan vanili šeć Prikaži još ↓
E1
Hvala 😘
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .