Zašto ne objavite kod koga je pronađeno???
Tko nam hoće uvaliti to sranje i još skupo naplatiti?
Be
BenNevis21
12.2.2019.
Odustani
Nikada ne objavljuju!!! I to nije u redu. Neka se zna tko nas truje. Ovako necu jesti kebab NIGDJE...
Dk
Deaktivirani korisnik
12.2.2019.
Odustani
I što da objave ? Taj koji ga je uzeo, na veleprodaji podrazumjeva da je meso ispravno ako je ušlo na tržište. Pa ne kontrolira vlasnik pečenjare ispravnost mes
a. Kontrolira ga veterinarska inspekcija i daje dozvolu za prodaju. To je kao da tražiš u kojem se to dućanu prodaje salama i kojoj je proizvođač samljeo miša i sad je taj dućan kriv jer je unutra miš, a proizvod je od proizvođača i inspekcije deklariran i potvrđen kao ispravan.
Prikaži još ↓
Be
BenNevis21
12.2.2019.
Odustani
Pa onda neka objave tko ga uvozi.
Bo
Bozzo_o1
12.2.2019.
Odustani
Pa piše, Slovensko-Njemačka tvrtka specijalizirana za Hrvatsko tržište..haha :))
Dk
Deaktivirani korisnik
13.2.2019.
Odustani
NK.. prema HACCP-u svako mjesto gdje se manipulira hranom, dakle i svi ugostitelji s hranom, moraju najmanje dva puta godišnje slati u laboratorij po nekoliko u
zoraka hrane i brisova rizičnih površina... ne kažem da bi to na vrijeme otkrilo ovu svinjariju... ili bolje kraval... ali samo za informaciju, moraju i ugostitelji kontrolirati meso.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
13.2.2019.
Odustani
Mora. Prilikom uzimanja pogleda ga organoleptički, pogleda rok i to je to. Što drugo i može ? Još ako se radi o čistom komadu mesa, može eventualno nešto i uoči
ti. Ali što možeš uočiti u hrpi ili stogu koji se zove kebab ? Ja sam trgovac. Ne prodajem pečeno i friško. Prodajem smrznuto i prerađevine. Ista stvar. Mene nitko ne traži to što si naveo. Bris uzima sanitarni inspektor po nahođenju. Uglavnom ne jer u 20 i nešto godina nikad nije bilo problema...
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
13.2.2019.
Odustani
NK ... preopširna tema a vezano je za ugostitelje ... nisam gledao za trgovce ... ako si zainteresiran baci pogled na HACCP pod Plan provedbe kontrole objektivn
im metodama ... tamo ti se govori o takvoj kontroli i o vođenju evidencije iste ...
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .