Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sudario se s golmanom i završio s 20 šavova, nakon dva tjedna pokazao je ožiljak i krvavo oko

Sudario se s golmanom  i završio s 20 šavova, nakon dva tjedna pokazao je ožiljak i krvavo oko
3

Zaradio je posjekotinu, liječnička je služba odmah intervenirala te su ga nakon svega 'zakrpali' u svlačionici, a na utakmici protiv Barcelone zaigrao je s maskom

Prije dva je tjedna njemački reprezentativac u dresu Real Madrida spasio klub od poraza na gostovanju kod ukrajinskog Šahtara, a pritom je zaradio neugodnu ozljedu. Podsjetimo, Antonio Rüdiger (29) sudario se s golmanom ukrajinske momčadi, a krvi je bilo na sve strane.

Champions League - Group F - Shakhtar Donetsk v Real Madrid

Zaradio je posjekotinu, liječnička je služba odmah intervenirala te su ga nakon svega 'zakrpali' u svlačionici što je popratio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37). Odradio je Nijemac utakmicu s flasterom, a na kraju i povezom te maskom na licu protiv Barcelone, a sad se na konferenciji za novinare pojavilo s i dalje vidljivim posljedicama.

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

Lijevo oko i dalje mu je krvavo, a kako i ne bi nakon 20 šavova na čelu. No, spreman je za utakmicu protiv Leipziga, a vjerojatno će moći zaigrati bez dodatne zaštite. Posljedice u vidu ožiljka i krvarenja i dalje su vidljive, a vjerojatno će uspomenu na utakmicu imati još dugo vremena. 

RB Leipzig - Real Madrid

Podsjetimo, nakon četiri utakmice Madriđani se nalaze na čelu grupe F s 10 bodova , dok je Leipzig drugi sa šest. Iza njih su još Šahtar na trećem mjestu s pet bodova i posljednji Celtic koji ima samo bod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4
'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute
LIGA PRVAKA

'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute

Luka Modrić dirigirao je igrom Reala 70 minuta, a njegovi suigrači su nakon nepreciznog prvog poluvremena u nastavku probili čvrstu Borussiju s pet golova!