Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mimi mala
Uzmem mlijeko kod seljaka , stavim ga kuhati i dok prokuha umjesam jogurt ( umjesto octa) , maknem sa vatre i mjesam dok se ne pocne odvajati -sir na jednu stranu sirutka na drugu - sve prcijedim . sir posolim .  ( na 2 litra mlijeka stavim 1 jogurt -a moze i vise ..ako necete jogurt moze 1 zlica octa) 
Ni
Tako je i savršeno fino.
@f@nky
..na gradskoj tržnici ima trgovina sa mliječnim proizvodima ( mala ) , prodaju razne vrste sireva , mlijeko a sirutku tko želi daju besplatno u flašama i ljudi Prikaži još ↓
Dk
i ima li kakve razlike izmedju octa i jogurta?
Ni
Meni osobno je sa jogurtom finije ne osjeća se previše kiselosti
mi
ja obicno stavim domaceg jabucnog octa pa se ne osjeti tak jačina. il iscjedim limunovog soka.
VOLBEAT
Upravo tako, ja u koroni napravio kilograme i kilograme sira, a samim time i sirutke.. Prejednostavno.. Baš kako je mimi napisala.. Ja stavljam jabučni ocat i u Prikaži još ↓
mimi mala
Méllinda >: meni sa octom bude malo kiselkasta sirutka - a dok stavim jogurt sir bude malo meksi :) 
VOLBEAT
Nije loše ni staviti kiselo vrhnje, sir ispadne masniji..
mimi mala
da..bude malo masniji i fino mek :)   ...eto sad znam sto cu sutra raditi 
VOLBEAT
Ima za kupiti kiselo vrhnje za domaći sir 25% masti - predobro za nešto bolji i masniji sir
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .