Obavijesti

Show

Komentari 7

Što Kanye želi, to njegove žene i oblače! Ovo su bizarna izdanja Bianca Censori: 'Usko i lateks!'

Što Kanye želi, to njegove žene i oblače! Ovo su bizarna izdanja Bianca Censori: 'Usko i lateks!'
12

Brojni komentiraju da je Bianca kopija Kim Kardashian, Kanyeove bivše žene koja se također odijevala onako kako je reper htio

O Bianci Censori (29) nikada se više nije pričalo nego sada. Arhitektica i njezin slavni suprug, Kanye Westom (46), svako malo pojave se u javnosti ili objave fotografije koje šokiraju čitav svijet.

Nakon lateksa bizarne hlače s rupom! Bianca Censori nastavlja šokirati svojim kombinacijama
Nakon lateksa bizarne hlače s rupom! Bianca Censori nastavlja šokirati svojim kombinacijama

Bianca je bila zaposlenica u Kanyeovoj firmi, a šuškanja o njihovoj vezi započela su samo dva mjeseca nakon što je okončao brak s reality zvijezdom, Kim Kardashian (43).

Brak s Kanyeom = Oblačenje po reperovom ukusu

Nedugo nakon toga, počelo se šuškati i da je reper ponovno 'stao na ludi kamen'. I tada se reper, kako smatraju fanovi, bacio u dizajnerske vode i počeo oblačiti Biancu po svom ukusu. 

EXCLUSIVE: PREMIUM EXCLUSIVE: Kanye West  And Bianca Censori Stand In Line At Mustafas Gemuese Kebab Berlin

Fanovima nije trebalo dugo da Biancu počnu uspoređivati s Kim za koju su također tvrdili da se oblačila baš onako kako je Kanye htio.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Rapper Kanye West and his wife Bianca Censori continue to show off their rather quirky attire at the Amina Muaddi's pop-up shop in Dubai.

Gola i bosa Bianca Censori

Bilo je tu raznih modnih kombinacija. Uski i prozirni topići, tajice, bizarna obuća, a ponekad se u javnosti znala pojaviti i bosa.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Rapper Kanye West and his partner, the Architectural designer and Kim K lookalike Bianca Censori spotted out in the Italian city of Florence.*PICTURES TAKEN ON 01/08/2023*

Grudi je znala pokriti samo trakom, a pokraj nje je reper stajao potpuno obučen. Čak je znao i prekriti glavu.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* The American Rapper Kanye West in his usual incognito mode is seen with his partner Bianca Censori as they step out of an Italian hotel for some shopping in the center of Florence.

Scene u Italiji

Svojim modnim kombinacijama par je izazvao i scenu u Italiji. Stručnjakinja za neverbalnu komunikaciju, Judi James, rekla je kako se prema odnosu para vidi da Kanye dominira svojom partnericom.

- Ili njih dvoje izvode neki bizarni performans kako bi privukli pozornost ili ovo što Kanye radi izgleda kao ekstremna verzija onoga za što je optužen ranije, dominaciju i kontroliranje odjevnih kombinacija svojih partnerica - rekla je svojedobno.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* Controversial rapper Kanye West is seen with his wife Bianca Censori who rocks a see-through outfit while out in Tuscany.

Plišanom mačkom pokrila golo tijelo

Ali ni kritike Talijana nisu mogle zaustaviti Kanyea i Biancu. Na jednom se događaj pojavila u outfitu koji je uključivao plišanu mačku. Nosila ju je sa sobom te pokrivala dio svog, gotovo golog tijela. Ispod se nalazio šljokičasti body s brojnim prorezima koji je jedva pokrivao intimne dijelove. Na glavi je nosila dodatak napravljen od istog materijala. 

PREMIUM EXCLUSIVE: Kanye West's wife Bianca Censori is nearly naked in X-rated silver string ensemble covering up with only a stuffed cat as duo cause a stir at Miami's LIV nightclub

'Kao da je tvoj komad mesa'

Na društvenim mrežama Kanye često počasti obožavatelje Biancinim modnim kombinacijama. Ponekad je tu samo lateks na glavi dok polugola kuha, a onda se već na idućoj fotki pojavi cijela prekrivena lateksom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Fanovi zbog takvih fotografija kritiziraju slavnog repera te mu govore da je licemjeran jer je svojedobno bivšoj ženi govorio da je 'previše seksi' zbog izdanja u kojima je bila puno više prekrivena nego Bianca.

- Ponašaš se prema njoj kao da je tvoj komad mesa. Užasno - pisali su fanovi, a pojedini su izrazili zabrinutost za Biancu:

- Tko li će nju spasiti od njega?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Kratke hlačice iz seks shopa

Nakon Biance u lateksu uslijedilo je ponovno njeno nešto golišavije izdanje. Plijenila je pažnju u kratkim hlačama koje su na sredini imale rupu koja je inače dizajnirana za seksualne igračke. Hlače su brenda Packer Gear i mogu se kupiti u seks shopovima za 50 dolara, a prikladne su i za muškarce.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kanye West sports hotel slippers while Bianca Censori steps out braless in "WET'' t-shirt for tanning session in Melrose Place
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7
Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi
POGLEDALI SMO TURISTIČKE PONUDE

Maja Šuput gušta u divljini: Evo koliko košta jedna noć u Africi

Pjevačica voli egzotična putovanja, a ovoga puta se odlučila za safari. Noć u hotelu, u kojem odsjeda s obitelji, košta od 1600 i 3000 eura