O.K., radi se o lužini. E sad, odakle lužina u nekoliko bočica od n tisuća u prodaji? Radi li se ipak o propustu u pripremi punjenja? Je li moguće da od npr 5000 bočica propustom ipak u npr prvoj u nizu zaostane toliko lužine da se i nakon punjenja pH te tekućine zadrži na blizu 14, iako je prema onome što stoji u nalazima laboratorija evidentno da su pića uglavnom kiselkasta (pH znatno ispod 7), što bi značilo da bi došlo do neutralizacije i znatnog smanjenja pH vrijednosti uz ispadanje soli na dnu kao nusproizvoda?
ca
camargue
09.11.2023.
Odustani
Ja mislim da ti spavaš. Ima slučajeva i u drugim gradovima, istina slabijih simptoma, ali ipak su u bolnicama.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .