Obavijesti

News

Komentari 5

Stigla je promjena vremena: Pale su temperature, obilna kiša, grmljavina, nevrijeme...

Stigla je promjena vremena: Pale su temperature, obilna kiša, grmljavina, nevrijeme...

U središnjoj Hrvatskoj od jutra oblačno s kišom, ponegdje i jačim pljuskovima s grmljavinom. Popodne sunčana razdoblja, ali neće biti posve stabilno

VIDEO

DHMZ za utorak prognozira promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Očekuje se povremena kiša, lokalno i grmljavina osobito u prvom dijelu dana. Na Jadranu su mogući izraženiji pljuskovi i obilnija oborina.

Najniža jutarnja temperatura između 10 i 15, na Jadranu od 15 do 20 °C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 20 i 25 °C. Za zemlju je izdan žuti meteoalarm.

- S jačim naoblačenjem kiša, pa i u obliku lokalno izraženih pljuskova s grmljavinom stižu na istok već prijepodne. Prema večeri vjerojatno prestanak oborina i razvedravanje. Vjetar južni slab, prolazno i jak - izvijestio je meteorolog HRT-a.

U središnjoj Hrvatskoj od jutra oblačno s kišom, ponegdje i jačim pljuskovima s grmljavinom. Popodne sunčana razdoblja, ali neće biti posve stabilno.

- Na sjeverni Jadran i u Gorsku Hrvatsku kiša, pa i u obliku izraženih pljuskova s grmljavinom, stiže već u noći. Prijepodneva smirivanje vremena, pa će drugi dio dana biti sunčaniji, ali ne i posve stabilan. Jako i olujno jugo će slabjeti već ujutro, zatim i okrenuti na umjeren jugozapadnjak. Dnevna temperatura zraka od 20 do 24 °C - naveli su.

Šef DHMZ-a komentirao je silne poplave: 'Ima za nas i sreće...'
Šef DHMZ-a komentirao je silne poplave: 'Ima za nas i sreće...'

Jako i olujno jugo puhat će prijepodne i u Dalmaciji, zatim slabiji jugozapadni i južni vjetar. Uz promjenjivu naoblaku pljuskovi praćeni grmljavinom će ponegdje biti i obilni, osobito u prvom dijelu dana.

- I na jugu Hrvatske promjenjivo s pljuskovima i grmljavinom, češćim i izraženim u prvom dijelu dana. Umjereno do jako jugo slabjet će tek poslijepodne - naveli su na HRT-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Nevjerojatan video iz Karlovca: 'Migranti izlaze ispod kamiona, policajac ih vidi i trči za njima!'
NASRED CESTE

Nevjerojatan video iz Karlovca: 'Migranti izlaze ispod kamiona, policajac ih vidi i trči za njima!'

KARLOVAC Ne znam je li vozač znao da su oni ispod kamiona ili ne. Kad je stao na semaforu, počeli su izlaziti. Mislim da je policajac slučajno bio tamo i potrčao je kad ih je vidio. Kod nas je dosta situacija s migrantima, ali ovako nešto u centru još nismo vidjeli, ispričala nam je čitateljica. Iz PU karlovačke rekli su nam da će objaviti više detalja ako bude krim istraživanje