..Pokriješ pleh sa dimljenom pancetom..nikako barena..nek bude što je moguće manje suva , preko nje sir trapist , isto pokriti pleh , preko toga , pokriješ sa
filetima svinjskog mesa , može svinjski vrat , ili svinjski but izrezan na šnicle od 2 cm..preko toga sve zaliješ i pokriješ pavlakom...rerna na 200 stepeni , peći 40 minuta...ima i pleh da ti pojedu...-))))))
Prikaži još ↓
kung fu panda
25.9.2014.
Odustani
haj piši
kung fu panda
25.9.2014.
Odustani
dobar ti recept ,ali postoji jedan problem muž ne voli sir i vrhnje,to ću probat za nedjeljni ručak kad dolazi buraz pa nas je više koji jedemo sir,njemu onda d
am lešo govedinu iz juhe )))
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .