Obavijesti

Show

Komentari 6

Stela iz 'Ljubav je na selu' stiže u 'Večeru': S Tomislavom našla sreću, sad planiraju i vjenčanje

Stela iz 'Ljubav je na selu' stiže u 'Večeru': S Tomislavom našla sreću, sad planiraju i vjenčanje
6

Konobarica Stela u kulinarsku emsiju prijavila se kako bi stekla novo iskustvo i dobro se zabavila. Komunikativna je i znatiželjna, obožava kulinarstvo, bavi se crtanjem i posjećivanjem muzeja

VIDEO

Novi tjedan, nove avanture 'Večere za 5' koja stiže u Varaždin i okolicu. Svoje kulinarske vještine pokazat će poljoprivrednica Jelena Milec, zaštitar Božidar Hasan, tehnička crtačica Božena Breški, programer Jerko Treska i konobarica Stela Pavičić.

Gledatelji negoduju: 'Najmanje simpatična je pobrala nagradu! Jasno je da manipulira svima!'
Gledatelji negoduju: 'Najmanje simpatična je pobrala nagradu! Jasno je da manipulira svima!'

Jelena Milec (57)

Poljoprivrednica Jelena Milec dolazi iz Cestice, bavi se poljoprivredom te proizvodi niz vlastitih namirnica. U 'Večeru za 5' prijavila se kako bi promovirala tradicionalnu kuhinju po kojoj su kuhale njezina majka i baba te želi pokazati ambijent i način pripremanja hrane kakav je nekad bio. Jelena se bavi i folklorom te je članica lokalnog KUD-a. Obožava zagorsku kuhinju i tradiciju svoga kraja te upravo takve vrijednosti kroz 'Večeru za 5' želi i prikazati.

Božidar Hasan (57)

Zaštitar i poduzetnik Božidar dolazi iz Lopatineca. Obožava kuhati i dobro se zabavljati te se zbog toga i prijavio u 'Večeru za 5'. Obožava razne svjetske kuhinje, a posebno ih ima prilike isprobavati u Švicarskoj, gdje inače živi i radi. Veliki je obožavatelj 'Večere za 5' te je zbog emisije stigao u Hrvatsku na nekoliko dana. Slobodno vrijeme provodi u ribolovu, igranju biljara i bavljenju sportom.

Božena Breški (62)

Tehnička crtačica Božena dolazi iz Varaždina, a u 'Večeru za 5' prijavila se kako bi upoznala nove ljude. Usto, voli kuhati i peći kolače te je komunikativna i druželjubiva. Ne čudi, stoga, što se odlučila prijaviti u show. Ima niz hobija te obožava zagorske delicije pa je za pretpostaviti da će upravo njih ponuditi ekipi.

Jerko Treska (44)

Programer Jerko Treska dolazi iz Nedelišća, a u 'Večeru za 5' prijavio se jer obožava kuhati. Svjestan je da u kuhinji nije najspretniji, no vedrim duhom mogao bi osvojiti simpatije gostiju. Najčešće spravlja hrenovke, a obožava ukusnu hranu, kojeg god podneblja bila.

Stela Pavičić (28)

Konobarica Stela dolazi iz Varaždina, a u 'Večeru za 5' prijavila se kako bi stekla novo iskustvo i dobro se zabavila. Komunikativna je i znatiželjna, obožava kulinarstvo, bavi se crtanjem i posjećivanjem muzeja te je velika obožavateljica tradicionalnih jela i kontinentalne kuhinje. Stela je, inače, sudjelovala u 14. sezoni emisije 'Ljubav je na selu' gdje je započela ljubavnu priču s Tomislavom Skejićem, s kojim planira vjenčanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina