Obavijesti

News

Komentari 5

Sretnik iz Zagreba igrao jednu kombinaciju i osvojio 400.000 eura: 'Jako dobro spavam noću'

Sretnik iz Zagreba igrao jednu kombinaciju i osvojio 400.000 eura: 'Jako dobro spavam noću'

Sretni dobitnik odabrao je nasumične brojeve, te svoj listić, kao i obično, uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije na adresi Avenija Većeslava Holjevca 62 u Novom Zagrebu

VIDEO

Kakav je osjećaj osvojiti dobitak života - odigrati jednu kombinaciju Eurojackpota i pogoditi 5+1 broj - otkrio je za Hrvatsku lutriju dobitnik koji je stigao na glavnu blagajnu po iznos od 408.597,50 eura.

- Vrlo pozitivno, moram priznati da svugdje hodam s osmijehom na licu i jako dobro spavam po noći - rekao je.

Sretni dobitnik odabrao je nasumične brojeve, te svoj listić, kao i obično, uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije na adresi Avenija Većeslava Holjevca 62.

- Čuo sam da je osvojen Eurojackpot u Poljskoj, ali i da je u Hrvatskoj netko pogodio veliki iznos, pa sam provjerio listić na internetu i shvatio da sam dobitnik upravo ja - rekao je.

Osvojenim iznosom planira riješiti stambeno pitanje, ali veliki Eurojackpot dobitak neće ga puno promijeniti, te će nastaviti igrati baš kao i prije: „Tko zna, možda drugi put pogodim sve brojeve… U životu nije sve po planu, ali bitno je nikad ne odustati“ poručio je dobitnik.

Drugi Eurojackpot dobitnik iz Zadra, došao je na blagajnu Hrvatske Lutrije u zadnji čas, dan prije nego što mu je isplata dobitka zastarijevala. On je 26. srpnja osvojio dobitak 5 u iznosu od 69.324,70 eura, a njegova dobitna kombinacija sačinjena je od posebnih datuma: „Igram rođendane svoje obitelji. Oni mi donose sreću u mom svakodnevnom životu, a sada i u Eurojackpotu. A za mene su, od kada sam im javio za dobitak, odabrali novi nadimak – Srećko…“

Večeras se igra Eurojackpot za iznos od 79.000.000,00 eura. Sutra je novo izvlačenje Lota 7 za Jackpot u iznosu od 1.000.000,00 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

UŽIVO 18 mrtvih u poplavama. Diplomat: 'Ovo je horor! Ne očekujem  žive pod ruševinama'
KATASTROFA U BIH

UŽIVO 18 mrtvih u poplavama. Diplomat: 'Ovo je horor! Ne očekujem žive pod ruševinama'

Tijekom cijele protekle noći obilne kiše koje su stvorile bujice pretvorile su središta gradova u rijeke, poplavljeni su stambeni i poslovni objekti, te se uopće ne može prometovati