Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sportski vodič za vikend: Važan dvoboj Davis Cupa, Formula 1 i noćni spektakl u UFC-u...

Sportski vodič za vikend: Važan dvoboj Davis Cupa, Formula 1 i noćni spektakl u UFC-u...
3

Ljubitelji nogometa, tenisa, Formule 1 i UFC-a doći će na svoje. U noći sa subote na nedjelju borit će se O'Malley i Dvalishvili za naslov bantam kategorije

VIDEO

Ovog vikenda čeka nas pregršt uzbudljivih događanja u raznim sportovima i na raznim lokacijama. Dinamo je dočekao Hajduk na Maksimiru u 6. kolu HNL-a (0-1), hrvatska Davis Cup reprezentacija u važnom dvoboju Litvu (vodi 2-0), a Modrićev Real Madrid gostuje kod Sučićevog Real Sociedada na Anoeti u 5. kolu La Lige.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Tko će naslijediti Kalinića u Hajduku: Očekuje se stranac, on nema pravo mijenjati trenera?! 00:59

Subota

Nogomet

Gorica - Rijeka 20:00 MAX Sport 1

"Bijeli" su favoriti u ovom dvoboju, prvom nakon reprezentativne stanke koja im je dobro došla. Gorica je na pet bodova u pet kola, a Rijeka na 11 i potencijalno s pobjedom može preuzeti prvo mjesto na tablici, ako Dinamo ne pobijedi Hajduk.

Real Sociedad - Real Madrid 21:00 Arena Sport 3 

Madridski klub čeka teško gostovanje na Anoeti kod uvijek neugodnog Sociedada. Pogođen ozljedama, španjolski prvak će vjerojatno krenuti s Lukom Modrićem (39) u prvih 11, dok se Luka Sučić (22) nada drugom nastupu po dolasku u klub iz Baskije. Jednima i drugima "gori pod nogama" - Sociedad je na četiri osvojena boda u četiri kola, dok je "kraljevski klub" na -4 u odnosu na Barcelonu na početku prvenstva. 

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

Tenis

Parovi 14:00 Sport Klub 2
Preostala dva pojedinačna meča (satnica naknadno) Sport Klub 2

UFC

Sean O'Malley - Merab Dvalishvilij subota na nedjelju SK Fight

Dugo očekivana borba za naslov UFC bantam kategorije održat će se u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu u Nevadi

Nedjelja 

Nogomet

Tottenham - Arsenal 15:00 Arena Sport 1

Veliko londonsko rivalstvo dobit će novi nastavak u 4. kolu engleske Premier lige. "Topnici" imaju treću najvrijedniju momčad na svijetu i favoriti su u ovom dvoboju, ali blagi, s obzirom na to da se ipak radi o derbiju. Arsenal je bez poraza u zadnje četiri međusobne utakmice, ali poraz 12. svibnja 2022. (3-0) bio je vrlo bolan... Tottenham je trenutačno 10. s četiri boda, a Arsenal je četvrti sa sedam osvojenih bodova. 

FILE PHOTO: Premier League - Tottenham Hotspur v Arsenal

Girona - Barcelona 16:15 Arena Sport 6

Navijači "blaugrane" nerado se sjećaju utakmica protiv katalonskih susjeda od prošle sezone, jer je Girona slavila u oba. Ipak, bila je to znatno drugačija momčad koju su napustili brojni ključni igrači, tako da je ova Girona znatno slabija, iako će igrati Ligu prvaka ove sezone. Barcelona je krenula sjajno u prvenstvo, maksimalna je nakon četiri kola uz gol razliku 13:3. 

Formula 1

Velika nagrada Bakua 13:00 Sport Klub 3

Osam utrka pred kraj Svjetskog prvenstva, vodeći u ukupnom poretku je Nizozemac Max Verstappen s 303 boda, ispred Britanca Landa Norrisa (241) i Monežanina Charlesa Leclerca (217). U poretku konstruktora vodi Red Bull s 446 bodova, ispred McLaren Mercedesa (438) i Ferrarija (407). Prvi trening na rasporedu je 13. rujna u 11:30, a utrka je 15. rujna u 13 sati. 

Italian Grand Prix
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti