Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sportski direktor Barce: Zbog 18 sekundi propao nam je transfer

Sportski direktor Barce: Zbog 18 sekundi propao nam je transfer

Momčad nam je dobra i zato nitko nije došao. Fokusirali smo se na registraciju igrača poput Gavija, rekao je Mateu Alemany, koji se nada da bi Fifa mogla progledati kroz prste oko mladog Meksikanca

VIDEO

Barcelona je posljednjeg dana pokušala dovesti Meksikanca Juliána Arauja (21) iz Los Angeles Galaxyja, no transfer je propao zbog 18 sekundi. Tako je rubrika dolazaka ostala prazna.

Pokretanje videa...

Camp Nou, stadion Barcelone 01:57

- Nitko nije došao jer mislimo da nam je ova momčad dobra čak i ako su trojica igrača otišla, a nitko nije došao. Fokusirali smo se na registraciju igrača poput Gavija (potpisao novi ugovor, op.a.). Nismo mogli registrirati Arauja zbog greške sustava, radilo se o 18 sekundi. Vidjet ćemo što će Fifa reći - kazao je sportski direktor Mateu Alemany za Movistar+.

Araujo je, prema planovima katalonskog kluba, trebao doći u rezervnu momčad koju trenira Meksikanac Rafa Márquez, bivši nogometaš Barcelone. Ako Fifa ne odobri žalbu, barem do ljeta ne smije doći.

Radi se o desnom beku koji može igrati i u veznom redu. Jedno vrijeme bio je u Barceloninoj akademiji u Americi, a zadnje tri godine dio je seniorske momčadi Galaxyja. Osim meksikanskog, ima i državljanstvo Sjedinjenih Država.

U mlađim kategorijama igrao je za SAD, ima čak i jedan nastup za A vrstu, a onda je odlučio nastupati za Meksiko. Prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura, a ima 98 nastupa u MLS-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima