Obavijesti

Sport

Komentari 23

Zvijezdu Cityja supruga izbacila na ulicu. Uhvatila ga u orgijama

Zvijezdu Cityja supruga izbacila na ulicu. Uhvatila ga u orgijama

Nažalost, nakon dugogodišnje veze i braka te troje djece, odlučila sam da je vrijeme da se odvojim od Kylea. Ne želim komentirati ništa više, molim vas privatnost za sebe i djecu u ovim teškim trenucima, napisala je Annie

VIDEO

Engleski reprezentativac i nogometaš Manchester Cityja Kyle Walker (33) ove je godine započeo svaku ligašku utakmicu za 'građane', ali izvan terena ima popriličnih problema.   

Naime, supruga Annie (31) zatražila je rastavu, a engleski reprezentativac već se iselio iz njihove tri milijuna eura vrijedne vile. O svemu se oglasila na društvenim mrežama.

- Pišem ovo kako bih odgovorila zanimanju medija o mom braku s Kyleom i kako bih zaštitila obitelj od 'svijetla reflektora'. Nažalost, nakon dugogodišnje veze i braka te troje djece, odlučila sam da je vrijeme da se odvojim od Kylea. Ne želim komentirati ništa više, molim vas privatnost za sebe i djecu u ovim teškim trenucima - napisala je Annie na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)

Poznaju se više od 15 godina, a zadnje tri godine su u braku. Engleski mediji tvrde da je razlog rastave niz seks skandala. Već ga je jednom izbacila iz kuće 2019. godine kad je imao susrete s zvijezdom 'Ex On The Beach' reality showa Laurom Brown u svom Bentleyju. 

Manchester: Poznati dolaze na humanitranu ve?eru Vincenta Kompanya

Nakon toga je napravio dijete influencerici Lauryn Goodman (32), a kad se preselio u stan doveo je dvije eskort dame. I nakon toga par se vratio zajedničkom životu, ali sad je svemu, vjerojatno, došao kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne