Obavijesti

Sport

Komentari 11

Zubčić: To je Dinamo, a sudac je šu*ak! Bernauer: Frustriralo me

Zubčić: To je Dinamo, a sudac je šu*ak! Bernauer: Frustriralo me

Najbolji hrvatski skijaš izvrijeđao je njemačkog suca koji nije dosudio penal na Petkoviću, a čovjek koji je skrivio onaj na drugoj strani, Maxime Bernauer, napisao je da ponekad ne ide sve u smjeru koji planiraš

VIDEO

Nijemac Harm Osmers pamtit će do kraja života utakmicu Dinama i Monaca (2-2) jer je debitirao kao glavni sudac u najelitnijem europskom klupskom nogometnom natjeacnju, ali će za mnoge navijače "modrih" ući na popis nepoželjnih djelitelja pravde zbog nedosuđenog penala na Bruni Petkoviću.

Pokretanje videa...

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu 00:37

Pokazat će se da je to bio prijelomni trenutak utakmice jer su "modri" mogli pobjeći na 3-1 deset minuta do kraja, ali su umjesto toga primili iz penala (već četvrtog protiv njih u dvije utakmice!) i ostali na jednom bodu. I dok su se igrači Dinama javno čudili kriteriju, riječi nije štedio najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (31).

On je u objavi na službenoj stranici "modrih" o konačnom rezultatu, kraj koje su napisali "Bod koji je definitivno trebao bit tri... Ponosni na vas dečki!" napisao: "To je Dinamo! A sudac je šu*ak".

Dok o nedosuđenom penalu na Petkoviću mnogi raspravljaju, spora nije bilo zbog gluposti i neopreznog starta Maximea Bernauera na drugoj strani u 88. minuti koji je omogućio Denisu Zakariji da postavi konačnih 2-2. Francuz je na Instagramu jutro nakon utakmice napisao:

"Puno osjećaja nakon teške noći. Ponekad ne ide sve u smjeru koji si planirao, čak i kad igraš sa srcem i strašću. Momčad je pokazala vrhunski momčadski duh, moramo tako nastaviti i ispraviti detalje. Ponosan sam na momčad, sretan zbog prve utakmice u Ligi prvaka usprkos frustrirajućeg završetka. Idemo raditi još jače, biti jedan posto bolji svaki dan. Hvala svim navijačima na sjajnoj atmosferi po kiši."

Dinamo će u idućoj utakmici 23. listopada gostovati kod Salzburga, koji je na nuli u prve dvije utakmice, a onda će gostovati kod Slovana u Bratislavi (5. studenog), još jedne momčadi bez bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu
BOD GORKOG OKUSA

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu

DINAMO - MONACO 2-2: Sučić (45+3') je u stilu velikog golgetera doveo 'modre' u vodstvo, Baturina (66') je zabio još jedan sjajan gol, ali je sjajan posao 'modrih' pao u vodu u zadnjih 15 minuta utakmice

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta
VUKU SE REPOVI

VIDEO Mislite da nije bio penal za Dinamo na Bruni Petkoviću? Pogledajte start iz drugog kuta

Mi smo jedan mali klub kojem ovo mogu napraviti, rekao je Josip Mišić o spornoj situaciji nakon utakmice Dinama i Monaca. Proklizala je noga gostujućeg igrača, a njemački sudac tu je vidio - faul u napadu!?