Obavijesti

Sport

Komentari 13

Zoran u stilu svoga brata: Protutnjat ćemo Poljudom!

Zoran u stilu svoga brata: Protutnjat ćemo Poljudom!
9

Ovo nije moj način razgovora, no kad vidim te izjave iz Hajduka moram reći - Protutnjat ćemo Splitom!, otvorio je dušu Zoran Mamić

VIDEO

Isprva je pokušao držati jezik za zubima i izbjeći pitanja o Hajduku, ali nije izdržao.
Bilo je to jače od njega i Zoran Mamić jučer je na predstavljanju Dinamovih pojačanja napokon progovorio Zdravkovim jezikom.
- Ovo nije moj način razgovora, no kad vidim te izjave iz Hajduka kako su oni sjajni, mjerilo kvalitete - a mi prvaci smo kao 'nula’ - onda moram poručiti: - Protutnjit ćemo Splitom 22. veljače - rekao je sportski direktor, razgalivši Zdravka, koji je stajao negdje sa strane.
- Vidi se čiji si brat - odmah je dobacio izvršni dopredsjednik, sav sretan jer je Zoran napokon prestao govoriti “u rukavicama”.
Braća su tako u sekundi “ukrala show” pojačanjima Calellu, Slepički i Sivonjiću te šestorici juniora; Bagariću, Pivariću, Antoliću, Tomečaku, Kramariću i Vrsaljku, koji su potpisali 7,5 godišnje ugovore - za razliku od Barbarića.
- Daj da se slikam s tom djecom. Mi smo budućnost - rekao je Zdravko, ušetao iz drugog plana i spremno pozirao fotografima u društvu zbunjenih klinaca.
Za to vrijeme Argentinac Adrian Calello (op. a. čita se “kaleljo”) odgovarao je na pitanja uz pomoć prevoditelja odjeven u tanku bijelu jaknu. On i Ibanez su, kaže, dugo razgovarali leteći iz Buenos Airesa.
- Rekao mi je da je sretan ovdje u Zagrebu i da mi stoji na usluzi dok se ne snađem. Evo, trebat ću ga sutra. Moram kupiti mobitel s hrvatskim brojem, a i nešto zimske odjeće. Nisam ponio baš previše - rekao je Calello i dodao:
- U Dinamu bih trebao nositi broj pet!
Otac i djevojka iz Argentine mu stižu 22. veljače, na dan utakmice u Splitu.
Na pitanje zna li kako se zove glavni Dinamov rival, Argentinac se samo nasmijao:
- Da, znam, ali teško mi je još to ime izgovoriti. Mislim da počinje s H-A-J...

HOKEJAŠKE IZMJENE ZA MIŠU
Dvoransko prvenstvo Prve HNL u zadarskoj dvorani Višnjik u utorak otvaraju prošlogodišnji prvak Hajduk i Croatia Sesvete. “Bijeli” u Zadar stižu oslabljeni, bez Kalinića, Živkovića, Skoke, Andrića, Bartolovića... U bijelom dresu debitirat će Tomasov i Brkljača.
- U Zadar putujemo obraniti prošlogodišnji naslov. Ove godine je to puno zahtjevnije jer se igra s golmanom i četvoricom u polju. Lani se igralo 'pet plus jedan’. Sastavit ću tri momčadi s po četvoricom igrača, igrat ćemo s hokejaškim izmjenama - kaže Ante Miše.

AKO DOBIJEMO U SPLITU, GOTOVO JE
Derbi u Splitu 22. veljače ne mora odlučiti prvaka, ali ako mi dobijemo, onda je, mislim, sve gotovo, rekao je Marijan Vlak.
Na današnjoj prozivci očekuje i Balabana i Šokotu, dvojicu napadača za koje se očekuje da bi mogli napustiti Maksimir.
- Na Dvoransko prvenstvo u Zadar idemo u najjačem sastavu, sa 26 igrača - rekao je Vlak, koji će rotirati sastav u Višnjiku jer prema pravilima može koristiti 15 igrača svaki dan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice
Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović