Obavijesti

Sport

Komentari 62

Zlatko Dalić: Bitno je samo da će Hrvat biti europski prvak

Zlatko Dalić: Bitno je samo da će Hrvat biti europski prvak
1

Izbornik je prošlog tjedna bio u Liverpoolu i u Münchenu na prvim utakmicama polufinala. Na finale 26. svibnja u Kijev neće moći. Dva dana prije počinju pripreme reprezentacije za Svjetsko prvenstvo

VIDEO

Ponosan sam što sam Hrvat i ponosan sam što sam izbornik reprezentacije koja će dati tri igrača u finalu Lige prvaka, rekao nam je Zlatko Dalić. Izbornik je prošlog tjedna bio u Liverpoolu i u Münchenu na prvim utakmicama polufinala. Na finale 26. svibnja u Kijev neće moći.

- Dva dana prije počinju nam pripreme za Mundijal. Moram biti uz momčad. Tko će pobijediti u finalu? To ne smijem komentirati - nasmijao se Dalić i dodao:

- Važno je samo da će Hrvat ponovno biti europski prvak.

Luka Modrić i Mateo Kovačić protiv Dejana Lovrena. Bit će to hrvatsko finale na Olimpijskom stadionu u Kijevu. Ovaj će trojac kasnije doći na pripreme reprezentacije. Jasno je kako će suigrači iz reprezentacije pobjednika u finalu dočekati s tortom, to je bio običaj posljednjih godina.

Zlatko Dalić i reprezentativci finale Lige prvaka gledat će na pripremama u Rovinju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 62

VIDEO

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?
STIGAO BIJELI DIM

Gotovo je, Bjelica danas stiže u Dinamo! A član uprave odlazi?

Nenad Bjelica je tijekom jutra riješio svoj status s Union Berlinom, a s njim u Dinamo dolaze Nino Bule, Danijel Jumić, Jasmin Osmanović, Leo Sovina i njegov sin Luka. Iz 'stare' garde tu ostaju dvojica