Obavijesti

Sport

Komentari 18

'Porto prati Šimu, mora otići iz Dinama ako želi napredovati'

'Porto prati Šimu, mora otići iz Dinama ako želi napredovati'
4

Porto ga prati, ali može napredovati i igrati u boljim ligama. Mora otići inače će i dalje stagnirati, rekao je Portugalac Tonel o Vrsaljku u razgovoru za Maisfutebol

VIDEO

Dvije i pol godine bio je u Dinamu, a igrama i zalaganjem osvojio je srca navijača. Tonel je najbolji stranac ikad u povijesti kluba, a na odlasku mu je to potvrdio i Zdravko Mamić.

- Pohvalio je moj profesionalizam, rekao je da to nikad u životu nije vidio - počeo je Portugalac u intervjuu za tamošnji Maisfutebol:

- Kada sam potpisao, imali su projekt, ući u Ligu prvaka. Pomogao sam iskustvom. Prošla sezona bila je teška jer je skupina bila teška. Problem je što Dinamo vikendima igra potpuno drukčije utakmice. Nema suparnika na toj razini.

Objasnio je kako je došlo do odlaska iz Zagreba.

- Razmišljao sam o budućnosti, nisam htio odmah produžiti, a trener me napao u medijima. Ipak, taj klub mi je dao nešto što nisam prije imao, naslove, a to je njima svakodnevica. 

Rekao je da još ne zna gdje će nastaviti karijeru, a otkrio je i da je trener Porta nakon utakmice Lige prvaka ostao razgovarati s Vrsaljkom.

- Ne mogu vam otkriti o čemu smo pričali. Porto ga prati, ali može napredovati i igrati u boljim ligama. Mora otići inače će i dalje stagnirati. 'Stoji' već dvije godine jer su zahtjevi niski.

U Haliloviću je prepoznao ogroman talent.

- Vidim klinca koji može napredovati. Ima talent iznad normalnog, ali mora naporno raditi da ispuni očekivanja. Dobar je dečko, tih, ne lebdi, a to je pola uspjeha...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne