Obavijesti

Sport

Komentari 13

Zajec: Jakirović će ostati dok god budemo vjerovali u njega

Zajec: Jakirović će ostati dok god budemo vjerovali u njega

Ne znam kakvi su mi planovi za ljeto. Sad ću se posvetiti sebi i nekim mojim odlukama. U idućim danima razgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo, rekao je Jakirović. Zajec mu i dalje vjeruje

VIDEO

Izgledao je umorno i potrošeno, ni blizu kao netko tko je upravo osvojio novi trofej. Turbulentna i teška sezona u kojoj je nekoliko puta bio pred otkazom ostavila je traga na njemu. Na kraju je osvojio dvostruku krunu s Dinamom, ali nekima ni to nije dovoljno te i dalje sumnjaju u njega.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu 00:57

Posljednjih dana u medijima pojavile su se glasine kako će Velimir Zajec na kraju sezone smijeniti Sergeja Jakirovića. Takvo što nema nikakvog smisla, pogotovo jer je Jakir uspio napraviti čudo s Dinamom u sezoni u kojoj su zaostajali za Hajdukom i Rijekom pa i na početku sezone ostali bez Livakovića, Šutala, Ivanušeca... Na kraju je osvojio naslov i Kup, no neki i dalje propitkuju njegov status.

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

- Ne znam kakvi su mi planovi za ljeto. Sad ću se posvetiti sebi i nekim mojim odlukama. U idućim danima razgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo. I dalje imam važeći ugovor s Dinamom, još dvije utakmice. Moram razmisliti što i kako dalje - rekao je Jakirović nakon pobjede protiv Rijeke u finalu Kupa.

A što kaže onaj koji odlučuje o njegovoj sudbini, predsjednik Velimir Zajec?

- Od mene su svi očekivali na početku, nakon nekih loših stvari, da dođe do promjene, no ja sam stao uz trenera i to je normalno. Trener ima našu podršku, ostat će tu dok kad mi budemo vjerovali u njega - rekao je Zajec.

Rijeka: Slavlje Dinama nakon pobjede i osvajanja dvostruke krune

Dinamo bi sljedeće sezone europsku sezonu mogao započeti u play-offu Lige prvaka. To će se dogoditi ako Real Madrid pobijedi Borussiju Dortmund u finalu.

- Vjerujem da tu nećemo stati, da ćemo se pojačati za Europu. Sve ovisi o Realu, nadamo se da će završiti onako kako hoćemo - rekao je Zajec. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Hrvatska - Argentina 0-2: Kraj SP-a za Hrvate. Dvije velike pogreške poslale nas kući...
OSMINA FINALA SP-A

Hrvatska - Argentina 0-2: Kraj SP-a za Hrvate. Dvije velike pogreške poslale nas kući...

Uz dvije velike greške na početku prvog poluvremena, odnosno drugog, Hrvatska je izgubila u osmini finala Svjetskog prvenstva od Argentine. Imali smo više udaraca od Argentinaca, ali slaba je to utjeha

FOTO Michael Ballack u vezi s prijateljicom preminulog sina
MIŠLJENJA SU PODIJELJENA

FOTO Michael Ballack u vezi s prijateljicom preminulog sina

Michael Ballack osvojio je četiri trofeja Bundeslige, jedanput Premier ligu, a dvaput je gubio finale Lige prvaka, te po jednanput finale Svjetskog i Europskog prvenstva s reprezentacijom Njemačke
Bjelica: Dinamov je najveći problem trka! Petković? Nekad ga pomaziti, a nekad kazniti
PRVO OBRAĆANJE

Bjelica: Dinamov je najveći problem trka! Petković? Nekad ga pomaziti, a nekad kazniti

Union Berlin je pod mojim vodstvom trčao najviše u Bundesligi, ni jedanput ispod 120 kilometara po utakmici, a igrači Dinama ni 112-113 km. Petković? Nekad ga treba pomaziti, nekad kazniti...