Obavijesti

Sport

Komentari 9

Za nastup na OI-ju nije dobila ni bod i smijao joj se cijeli svijet! 'Šala? Sada će zaraditi milijune'

Za nastup na OI-ju nije dobila ni bod i smijao joj se cijeli svijet! 'Šala? Sada će zaraditi milijune'
6

Australka Raygun, pravim imenom Rachael Gunn (36), svojim nastupom na Olimpijskim igrama postala je predmetom zafrkancije i mnogi gledatelji su se pitali što se događa. Ipak, neki ju smatraju unikatom

VIDEO

Svake Olimpijske igre donose neke svoje novitete. Tako će one u Los Angelesu za četiri godine prvi put organizirati nastupe sportaša u idućih pet sportova: baseball/ softball, kriket, flag football (kanadski nogomet), lacrosse i squash. Jedan od takvih noviteta vidjeli smo i u Parizu gdje su sportaši i sportašice nastupali u breakdanceu, no ovaj sport nije naišao na pozitivne reakcije javnosti.

Breaking - B-Girls Round Robin

Neki izvođači odradili su nastupe kako spada, no neki su "osvojili" svijet tragikomičnim nastupima nakon kojih su se mnogi gledatelji zbunjeno pitali o čemu se tu zapravo radi. Jedna takva natjecateljica je Australka Raygun, pravim imenom Rachael Gunn (36). 

>> VIDEO: NASTUP RAYGUN NA OLIMPIJSKIM IGRAMA

- Te cure nikada ne bih pobijedila u njihovim najboljim potezima pa sam odlučila donijeti kreativnost. Svi moji potezi su originalni, kreativnost mi je iznimno važna - Raygun je pojasnila svoj drugačiji pristup.

Dodatno je objasnila što se točno dogodilo u njezinu nastupu.

- Izađem na podij i iskažem svoju umjetnost. Ona ponekad dopre do sudaca, ponekad ne. To što odradim prikazuje umjetnost. O tome se radi - rekla je 36-godišnjakinja, koja je od sudaca za nastup na Olimpijskim igrama dobila - nulu!

Breaking - B-Girls Round Robin

Pa je cijela situacija podigla upitnike iznad glava gledatelja i pojavile su se teorije da je Raygun namjerno napravila sprdnju od nastupa. No, ona je breakdancerica koja je i ranije nastupala u australskoj breakdance reprezentaciji, predstavljala svoju državu na Svjetskom prvenstvu...

'Raygun će dobiti ogromne ponude'

Marketinški stručnjak Max Markson tvrdi da će Raygun zbog ovog nastupa na OI-ju postati milijunašica.

- Ona već sada ima veliki brend. Njen ugled u Australiji nije velik, ali je poznata u ostatku svijeta - rekao je Markson i nastavio:

- Dobit će međunarodne ponude brendova sportske obuće poput Adidasa i Pume, prehrambenih tvrtki, električnih automobila, a dobit će i ponudu iz svijeta telekomunikacija. Nove zvijezde potpisuju ugovore s tri do pet poduzeća, a takvi ugovori se plaćaju po pola milijuna dolara. Na putu je da zaradi i do dva i pol milijuna dolara - smatra ovaj marketingaš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom
NAPUSTIO BAYERN U TRAVNJU

U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom

Šuška se da se radi o njemačkom stručnjaku Marcu Neppeu (38). Karijeru je završio 2014. u Alemanniji Aachen te je odmah postao skaut Bayerna
Bilić tražio susret s igračima i Gattusom, no to je odbijeno. Dva su moguća scenarija zašto
NOVI PROBLEMI?

Bilić tražio susret s igračima i Gattusom, no to je odbijeno. Dva su moguća scenarija zašto

Nikola Kalinić u javnost je iznio kako predsjednik Hajduka Ivan Bilić ne priča s trenerom Gennarom Gattusom jer se nije držao obećanja vezanih uz dovođenje pojačanja ovog ljeta