Obavijesti

Sport

Komentari 11

Youtuber izazvao legendarnog boksača. Vrlo brzo je zažalio

Youtuber izazvao legendarnog boksača. Vrlo brzo je zažalio

IShowSpeed poznat je po svojim skečevima pa se tako na prošlogodišnjoj dodijeli Zlante lopte susreo s Joškom Gvardiolom. U toj situaciji hrvatski reprezentativac nadmudrio je youtubera

VIDEO

Slavni filipinski boksač Manny Pacquiao (45) sastao se s jednim od najpoznatijih youtubera današnjice, IShowSpeedom (19), na Filipinima. Amerikanac je započeo azijsku turneju, tijekom koje posjećuje države Istoka, pa je nakon Tajlanda došao red i na Filipine.

Pacquiao je jedini boksač u povijesti koji je osvojio 12 najcjenjenijih pojaseva u osam različitih težinskih kategorija, a sada je odlučio odraditi lagani sparing s youtuberom. Dopustio mu je da ga u nekoliko navrata udari u tijelo, a kada se opustio, uzvratio mu je bolnim udarcem u predio trbuha.

IShowSpeed je nakon udarca pao na tlo i ostao ležati, dok su mu prisutni pokušavali pomoći. Razorni udarac Pacquiaoa prisutni su ispratili aplauzom, a kasnije su se obojica fotografirala zajedno. Te su se fotografije ubrzo pojavile na društvenim mrežama.

Fanovi su bili zadovoljni ishodom sparinga i brzo su reagirali na video.

"Pacquiao radi za narod", napisao je jedan od fanova na društvenim mrežama.

Napravio cirkus na dodijeli Zlatne lopte

Amerikanac je poznat po svojim skečevima koji privlače mladu publiku diljem svijeta, a jedan od njih dogodio se i na dodjeli Zlatne lopte. Na prošlogodišnjoj ceremoniji susreo se s hrvatskim reprezentativcem Joškom Gvardiolom (22). IShowSpeed voli “trolati” poznate nogometaše, ali Gvardiol mu je uzvratio istom mjerom.

Gvardiol mu je prišao s jednim prijateljem i pitao ga hoće li se slikati s njegovim prijateljem, govoreći da je on zapravo igrač Manchester Cityja. Speed je pristao, a kada su se Gvardiol i njegov prijatelj udaljili, netko je obavijestio youtubera da ga je Gvardiol prevario te da je Hrvat, koji je napravio fotografiju, zapravo igrač Manchester Cityja, a ne Gvardiolov prijatelj s kojim je Speed pozirao.

Speed je poznat po tome što je veliki obožavatelj Cristiana Ronalda (39), a kada je Ballon d'Or pripao Leu Messiju (37) tinejdžer je bio šokiran, možda je i pretjerao u reakciji koja je uslijedila. U nevjerici se primio za glavu i sa šokiranom grimasom na licu gledao je u ljude oko sebe, koji su se smijali, a neki i čudili njegovoj reakciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić