Obavijesti

Sport

Komentari 29

Youtuber 16 kg teži od Floyda: Dozvoljeni su nokauti u meču

Youtuber 16 kg teži od Floyda: Dozvoljeni su nokauti u meču

Okršaj Logana Paula i jednog od najboljih boksača u povijesti Floyda Mayweathera održat će se s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu, a dvojac bi u ring trebao u jutarnjim satima

VIDEO

Njegov brate Jake još i nekako nakon što se ozbiljnije posvetio boksu pa nokautirao Bena Askrena, a potom prozvao Tyrona Woodleyja, no pitanje je kako će stariji Paul, Logan, proći s jednim od najboljih boksača u povijesti Floydom Mayweatherom Jr.

POGLEDAJTE VIDEO: Mayweather i novčanice

Pokretanje videa...

Floyd Mayweather 00:29

Obojica braće Paul su youtuberi, Logan s hrvačkim pedigreom iz srednjoškolskih dana, no razlika je što Jake ima pozitivan profi boksački score (3-0, 3 KO) dok je Logan u meč s Mayweatherom ušao s nezahvalnih 0-1 i to nakon poraza od kolege youtubera KSI-a.

Ipak, veliki novac je u pitanju pa su obojica odradila vaganje pred noćašnji meč na stadionu Hard Rock u Miamiju. Floyd se na vagi pojavio s okruglih 70 kilograma dok je njegov suparnik imao čak 16 više - 86 kilograma.

- Ja sam tu i to je dokaz da ništa od ovog nije stvarno. Izvanzemaljci nam dolaze u lipnju. Sutra ću uništiti ovu je*enu simulaciju i pobijediti najboljeg boksača u povijesti - rekao je Paul nakon vaganja dok je Floyd ipak bio malo suzdržaniji:

- Ni visina ni težina ne donose pobjede, nego vještina. A ja sam taj koji se zna boriti - rekao je.

Neupitno je uopće govoriti o razlici u kvaliteti boksa. Floyd je tehniku svojeg defenzivnog stila doveo do savršenstva i osjećaj koji ima u ringu jedan je od najboljih u povijesti. Pa je Logan Paul unatoč prednosti u kilaži, visini i dosegu ruku veliki autsajder.

Boxing - Floyd Mayweather v Tenshin Nasukawa

Ono što veseli kod ovog meča je što pravila nisu u potpunosti ekshibicijska. Boksat će osam rundi po tri minute, ali neće biti sudaca koji će bodovati meč pa ako odu do kraja neće biti pobjednika. Pošto su nokauti dozvoljeni i neće biti zaštitne opreme, sudac u ringu u svakom trenutku može prekinuti meč. Također, meč ne ulazi u profesionalni score.

Okršaj youtubera i jednog od najboljih boksača u povijesti održat će se s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu, a dvojac bi u ring trebao u jutarnjim satima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...
ODUŠEVIO JE

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...

City je primio gol u 26. minuti, ali Mateo Kovačić predvodio je povratak aktualnog prvaka u utakmicu. Izjednačio je u 32. minuti, a na početku drugog dijela zabio i drugi gol
Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba
DOJMOVI S DROSINE

Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba

Plus+ Federico Coppitelli je "preživio" ispadanje od azerbajdžanske Zire i veliku krizu na startu prvenstva, ali kada Osijek protiv Istre prvi put u okvir zapuca u 84. minuti, znači da neke stvari ne štimaju