Obavijesti

Sport

Komentari 5

White o Miočićevom povratku: 'Što da radim?! Da mu kažem da se makne i ode gasiti požare?'

White o Miočićevom povratku: 'Što da radim?! Da mu kažem da se makne i ode gasiti požare?'

Što da radim?! Tip se smatra najvećim teškašem u UFC-u, Jon Jones je ozlijeđen, nije njegova krivnja. Zar da ga samo maknem od Stipe i kažem 'Sjedi na klupi?!' kaže Dana White

VIDEO

Stipe Miočić (42) i Jon Jones (37) već dugo dogovaraju konačni obračun u UFC-u. Prva borba trebala se održati na UFC-u 295 prošle godine u studenome, ali je otkazana zbog Jonesove ozljede na treningu. Novi datum još uvijek nije službeno objavljen, ali prema najavama, dvojac bi se trebao boriti krajem ove godine. Fanovi borilačkog sporta već su pomalo umorni od čekanja, pa ne čudi da izvršni direktor organizacije Dana White (55) polako gubi strpljenje zbog konstantnog pritiska.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nova Miočićeva tetovaža 00:56

- Što da radim?! Tip koji se smatra najvećim teškašem u UFC-u, Jon Jones je ozlijeđen, nije njegova krivnja. Morao je čekati i opet se vratiti u trening kamp. Pa zar da ga samo maknem od Stipe i kažem 'Sjedi na klupi još dvije godine?!' Ovo će biti posljednja Stipina borba - rekao je White poslije najnovije epizode Contender serije.

Frustracija je još veća jer teškaška kategorija stagnira. Dok je Jones prvak, privremenu titulu nosi Tom Aspinall (31), kojeg mnogi vide kao budućeg vladara kategorije. No, on će morati još pričekati na napad na "pravu" titulu.

Werdum: Kod Cro Copa smo ustajali u pet i čistili snijeg
Werdum: Kod Cro Copa smo ustajali u pet i čistili snijeg

- Pa zar očekujete da Stipi kažem da odustane? 'Sretno, Stipe, odjaši u zalazak sunca, idi gasiti požare i to je dobro za tebe jer je Jon ozlijeđen.' Ili da ovom tipu ukažem poštovanje koje zaslužuje i pružim im obojici borbu koju žele? U toj se poziciji nalazim - izjavio je White.

Nakon borbe s Jonesom, Stipina mirovina vrlo je izgledna s obzirom na godine, a White se uzda u mladost Aspinalla, za kojeg tvrdi da će dočekati svoju priliku.

VIDEO Du Plessis u spektaklu ugušio Adesanyu i obranio pojas! Erceg opet izgubio
VIDEO Du Plessis u spektaklu ugušio Adesanyu i obranio pojas! Erceg opet izgubio

- Aspinall je mlad, opasan tip. Ima dovoljno vremena. Ovi dečki će se boriti u studenome, a on će se boriti protiv Jona Jonesa ako pobijedi, to vam mogu jamčiti. A ako Stipe pobijedi, vidjet ćemo što je sljedeće za Aspinalla.

Iako još nije službeno, očekuje se da će se Jones i Miočić sučeliti u glavnom događaju UFC-a 309, koji se održava 16. studenoga u Madison Square Gardenu u New Yorku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice
6. KOLO HNL-A

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice

DINAMO - HAJDUK 0-1 Pogotkom Livaje iz 70. minute Hajduk je odnio sva tri boda s Maksimira u dramatičnoj utakmici koja se igrala više od 100 minuta. Tako su 'bili' barem privremeno preuzeli vrh poretka HNL-a

Bivši dinamovac Koch ima rak: 'Ovo je moj posljednji intervju.  Osjećam da dolazi taj dan...'
BIVŠI DINAMOVAC

Bivši dinamovac Koch ima rak: 'Ovo je moj posljednji intervju. Osjećam da dolazi taj dan...'

Kad se osvrnem na trenutak kad mi je rečeno da imam još šest mjeseci života, moram reći da se danas osjećam pozitivno. Naravno, nije to slučaj svaki dan, rekao je bivši dinamovac Georg Koch koji boluje od raka