Obavijesti

Sport

Komentari 58

Vlašić: Dosta mi je, ne želim ostati tu! Užasno se ponašate

Vlašić: Dosta mi je, ne želim ostati tu! Užasno se ponašate

Već dva mjeseca govorim da želim ići u Torino, nisam zainteresiran za druge opcije, užasno se ponašate, kazao je Nikola treneru West Hama Davidu Moyesu, prenosi Tuttosport

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić (25) priprema se za novu sezonu u West Hamu po povratku s posudbe u Torinu, ali ne želi ostati u Londonu. Trener David Moyes na njega ne računa, nije išao na pripreme u Australiju, ali klub ga ne pušta tako lako natrag u Italiju. Zapelo je u pregovorima, a Vlašiću je prekipjelo. Treneru je sve sasuo u lice.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček brončanih 'vatrenih' u Splitu

Pokretanje videa...

split doček vatrenih livaja na pozornici 01:49

- Dosta mi je ove situacije u kojoj se ništa ne događa. Svi znamo da me ovdje ne smatrate važnim igračem, ja sam vam samo jedan od igrača u rezervama. Vratio sam se u London da ispoštujem poziv na pripreme, svaki dan treniram maksimalno profesionalno i ozbiljno, ali ovo nije rješenje - rekao je Vlašić, prenosi Tuttosport.

Niksi je stigao u West Ham iz moskovskog CSKA prije dvije godine za 30 milijuna eura i potpisao do 2026. Prošle sezone bio je važan član Torina, odigrao 80-ak minuta u prosjeku u 37 utakmica, zabio pet golova i osam puta asistirao. 

Italian football Coppa Italia match - ACF Fiorentina vs Torino FC

Obitelj se ne želi vratiti u Englesku

- Već dva mjeseca govorim da želim ići igrati u Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima, a ni moja obitelj ne želi se vratiti živjeti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge mogućnosti na tržištu ako ih je ikad i bilo. Užasno se ponašate - rekao je Vlašić.

Englezi navodno za njega traže 13 milijuna eura.

- Znam da je Torino odavno ponudio devet milijuna eura za mene, što nije zanemariv novac, pošten prema mojoj vrijednosti i vašim potrebama. Vi s njima ni ne pregovarate, samo ponavljate da to nije dovoljno, a da ne govorite koliko bi bilo dovoljno. Brine me ovo. Nastavit ću maksimalno trenirati, ali ovako više ne može - zaključio je Nikola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 58

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne