VIDEO Za naježiti se: Real se prisjetio Draženovih majstorija | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Za naježiti se: Real se prisjetio Draženovih majstorija

VIDEO Za naježiti se: Real se prisjetio Draženovih majstorija

Tek godinu dana prveo je u Madridu, ali dovoljno da ga zapamte za sva vremena. I dan danas se prepričava ona čudesna partija iz finala Kupa kupova 1989. kada je zabio 62 koša

VIDEO

Život leti, kapetane, a proletjela je već 31 godina od tog kobnog 7. lipnja 1993. godine kada je Hrvatska ostala bez Dražena Petrovića, svog ponajvećeg sportaša u povijesti.

Tuga nije ništa manja, ostala je ogromna rupa, ali i ogromna sjećanja na njegov lik i djelo koja neće nikada izblijediti. Miješaju se tuga i bol jer ga više nema, radost i sreća jer smo imali priliku uživati u njegovoj klasi i talentu, diviti se njegovim uspjesima. A posebno na današnji dan naviru sjećanja na velikana hrvatskog sporta. 

Jedan od najboljih košarkaša u povijesti Hrvatske, ali i Europe. Na vrhuncu nezaustavljiv, Cibonu je vinuo u visine i donio joj dva naslova europskog prvaka pa potom isto napravio i s Real Madridom prije nego što je otišao u NBA ligu. Tek godinu dana proveo je u Madridu, ali dovoljno da ga zapamte za sva vremena. I dan danas se prepričava ona čudesna partija iz finala Kupa kupova 1989. godine kada je Caserti utrpao 62 koša i donio titulu kraljevskom klubu.

Real je na godišnjicu njegove smrti objavio emotivni video u kojem se prisjetio njegovih partija u dresu španjolskog velikana. Barem na trenutak su nas vratili u magičnu povijest, dane za koje bismo dali sve da su barem malo duže potrajali. Uživajte. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga