Obavijesti

Sport

Komentari 19

VIDEO Tko ga može zaustaviti?! Olmo golčinom rasparao mrežu

VIDEO Tko ga može zaustaviti?! Olmo golčinom rasparao mrežu
5

Dani je fantastično osjetio prostor i utrčao iza obrane pa rutinerski pogodio u daljnji kut. S prve stative, imao je težak kut za zabiti, ali je predvodnik neke nove Barcelone majstorski naciljao. A onda se ozlijedio

VIDEO

Barcelona je u 5. kolu La Lige demonstrirala silu kod Girone, hita španjolskog prvenstva prošle sezone. 'Blaugrana' je slavila s uvjerljivih 4-1 primivši pogodak kada je već sve bilo gotovo pa izjednačila konto pobjeda i utakmica na pet. I dalje je stopostotna, jedina u ligi, ima 15 bodova i djeluje nezaustavljivo. Hansi Flick je u kratkom vremenu napravio čudo.

Među strijelcima našao se i Dani Olmo koji je, otkako su mu riješili situaciju s papirima u klubu, nezaustavljiv. Bivši igrač Dinama igra sjajno, užitak ga je gledati na travnjaku, a u katalonskom derbiju dao je krasan gol u 47. minuti.

Statistika Danija Olma

Sjajnom loptom iz zadnje linije, preko pola terena, pronašao ga je Koundé, Olmo je fantastično osjetio prostor i utrčao iza obrane, a onda rutinerski pogodio u daljnji kut golmanu "kroz uši". S prve stative, valja napomenuti, imao je težak kut za zabiti, ali je rasparao suparničku mrežu. Zaista sjajan gol dao je predvodnik neke nove Barcelone, a zabio je već treću utakmicu u nizu. Treći gol u trećem nastupu, igra u formi života.

LaLiga - Girona v FC Barcelona LaLiga - Girona v FC Barcelona

>> GOL DANIJA OLMA

Olmo zabio pa se ozlijedio

Olmo je, potom, zabrinuo navijače jer je legao na travnjak pa signalizirao Flicku da ga zamijeni. Nijemac je to i učinio, umjesto Olma u 61. minuti uveo je Erica Garciu. Težina ozljede još nije poznata i tek će dodatne pretrage utvrditi o čemu je točno riječ.

Junak Yamal

Ipak, junak pobjede Barcelone bio je Lamine Yamal koji je dao dva pogotka. U 30. minuti ukrao je loptu Davidu Lopezu pa postigao gol za vodstvo, a u 37. je udvostručio prednost.

Uslijedio je pogodak Olma da bi u 64. minuti Pedri zaključio krasnu akciju gostiju. Domaćin, koji nije senzacionalan kao lani, ali koji je daleko od loše momčadi, stigao je do počasnog pogotka u 80. minuti preko Stuanija.

Barceloni sada slijedi prvi okršaj u Ligi prvaka. U četvrtak od 21 sat igra na gostovanju kod Monaca.

>> VIDEO: GIRONA - BARCELONA 1-4

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!