Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Sulude scene na Copa Americi! Zvijezda Liverpoola tukla se s navijačima na tribini

VIDEO Sulude scene na Copa Americi! Zvijezda Liverpoola tukla se s navijačima na tribini

Kako pišu urugvajski mediji, kolumbijski navijači maltretirali su članove Nunezove obitelji pa je on nakon utakmice uzeo stvari u svoje ruke i probijao se kroz horde navijača kako bi ih odveo na sigurno

VIDEO

Kolumbija je golom Jeffersona Lerme pobijedila Urugvaj 1-0 i plasirala se u finale Copa Americe gdje će igrati protiv Argentine, ali utakmicu je zasjenila masovna tučnjava nakon posljednjeg sučevog zvižduka. 

Napadač Urugvaja Darwin Nunez, inače član Liverpoola, otrčao je na tribine nakon utakmice i potukao se s navijačima Kolumbije. Tukao je svakoga tko mu se našao na putu, a primio je i on batina. Pridružili su mu se i suigrači dok su policija i snage reda neuspješno pokušavali primiriti dramatičnu situaciju. 

Spašavao obitelj od huligana 

Kako pišu urugvajski mediji, kolumbijski navijači maltretirali su članove Nunezove obitelji pa je on nakon utakmice uzeo stvari u svoje ruke i probijao se kroz horde navijača kako bi ih odveo na sigurno. Na kraju je ih je spustio s tribina i poveo sa sobom na travnjak. Mnoge je pogodila scena na kojoj u naručju drži svoje dijete i tiješi ga.

Isto su napravili i ostali urugvajski reprezentativci koji su bili bijesni na organizatore što su njihove obitelji stavili među kolumbijske navijače. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO