VIDEO Suigrač digao Modrića na ramena i ponavljao jednu riječ | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 13

VIDEO Suigrač digao Modrića na ramena i ponavljao jednu riječ

VIDEO Suigrač digao Modrića na ramena i ponavljao jednu riječ

Nitko nema više europskih naslova od Luke Modrića. Hrvat je u Londonu podigao šesti uhati trofej, a to je istaknuo i njegov suigrač Antonio Rüdiger

VIDEO

Već smo fokusirani na iduću, želimo 16. titulu, nasmijao se predsjednik Real Madrida Florentino Pérez nakon što je "kraljevski klub" još jednom pokazao da je neprikosnoveni vladar Lige prvaka svladavši Borussiju Dortmund 2-0 u londonskom finalu.

Pokretanje videa...

Navijači Reala u Zagrebu slave 15. europski naslov 01:36

Luka Modrić ovaj put nije bio među glavnim protagonistima, već je dobio osam minuta zamijenivši Tonija Kroosa u posljednjoj utakmici Nijemca u klupskoj karijeri. Hrvat će, pak, nastaviti još barem jednu sezonu, otkrio je Pérez rekavši da su ostali samo detalji prije nego što to postane i službeno. Modriću novac nije presudan i pristat će na znatno smanjenje plaće kako bi ostao igrač Real Madrida.

Modrić uživa veliko poštovanje suigrača, a to je bilo vidljivo i po scenama nakon utakmice. Luku je suigrač Antonio Rüdiger digao na ramena i konstantno ponavljao: "Šest, šest!". Jasno, to je broj trofeja Lige prvaka koje Hrvat ima u kolekciji i po čemu je rekorder ovog natjecanja uz Kroosa, Nacha, Danija Carvajala i Paca Genta. Modriću samo jedna titula nedostaje da se izjednači s drugim najtrofejnijim klubom u Ligi prvaka, Milanom, a već ih sad ima više od Barcelone.

- Ne, ne, moja koljena - vikao je Modrić dok ga je Rüdiger nosio pa Nijemcu nije ostalo drugo nego spustiti Luku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Infografika: Nogometaši  s najviše osvojenih Liga prvaka
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga