Obavijesti

Sport

Komentari 45

VIDEO Sučić umalo zabio golčinu Realu! Pogodio prečku i stativu, 'kraljevi' slavili iz dva penala

VIDEO Sučić umalo zabio golčinu Realu! Pogodio prečku i stativu, 'kraljevi' slavili iz dva penala

U kolovozu je za 10 milijuna eura stigao iz RB Salzburga ​​​​​​​i već je pokazao da će biti pravo pojačanje za Sociedad. Nedostajalo mu je mrvicu sreće jer da je prvi pokušaj ušao... Bila bi to spektakularna golčina

VIDEO

Vrlo uzbudljivu i otvorenu utakmicu odigrali su Real Sociedad i Real Madrid (0-2) u 5. kolu La Lige. Bio je to, ujedno, sudar dvojice Hrvata - Luke Sučića s domaće i Luke Modrića s gostujuće strane. Pobjedu je na koncu odnio Modrić, no ona je bila itekako teško izborena. 'Kraljevi' su pobijedili zahvaljujući dvama golovima iz penala, prvi je realizirao Vinicius, drugi Mbappé.

Valja istaknuti vrhunsku izvedbu hrvatskog reprezentativca Luke Sučića, koji je u kolovozu za 10 milijuna eura stigao iz RB Salzburga, i koji će biti pravo pojačanje za Sociedad. Sučić je, uz dobru predstavu, imao i dva sjajna pokušaja. Prvo je u prvom poluvremenu sjajnim udarcem pogodio prečku, a zatim u drugom zatresao stativu. Stvarno nije imao sreće.

Onaj pokušaj iz prvog dijela u 25. minuti bio je jako dobar, Courtois je ostao ukopan i da je lopta išla mrvicu u stranu ne bi mogao ništa.

A kod drugog pokušaja u 46. nedostajalo je mrvicu preciznosti, ali i sreće.

Sociedadu je stigla kazna u 58. minuti kada je Sergio Gomez igrao rukom u kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo Vinicius Junior i pogodio. Vini je u 72. minuti pao u šesnaestercu, a sudac Juan Martinez Munuera nakon intervencije VAR-a dosudio novi penal. Tada je zapucao Kylian Mbappé, i on je bio precizan.

Statistika Real Sociedad - Real Madrid

Luka Sučić igrao je do 75. minute, a Luka Modrić odigrao je cijeli susret za 'kraljevsku' momčad.

Real je nakon slavlja kod Sociedada nastavio potjeru za vodećom Barcelonom, koja svoj susret petog kola igra u nedjelju protiv Girone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!