VIDEO Srpski izbornik opet divlja: 'Je*em ti mamu, neee' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 13

VIDEO Srpski izbornik opet divlja: 'Je*em ti mamu, neee'

VIDEO Srpski izbornik opet divlja: 'Je*em ti mamu, neee'

Srbija nije oduševila u Beču pa su njihovi navijači s razlogom skeptični uoči Eura koje počinje za deset dana. Srbi otvaraju prvenstvo 16. lipnja u Gelsenkirchenu protiv Engleske

VIDEO

Srpska nogometna reprezentacija plasirala se na Europsko prvenstvo nakon 24 godine, a protivnici u Njemačkoj bit će im Engleska, Danska i Slovenija. Za razliku od Svjetskog prvenstva kada su najavljivali velike stvari, pogotovo predsjednik Aleksandar Vučić koji je otišao toliko daleko i vidio svoju reprezentaciju u finalu protiv Brazila, da bi na kraju ispali u skupini, ovaj put se 'orlovi' u tišini, bez ikakve pompe, pripremaju za Euro.

Prvi pripremni dvoboj i poraz od Austrije u Beču (2-0) nije im baš ulio optimizam uoči prvenstva, a na ovoj utakmici je opet do izražaja došla temperamentna crta, a možemo reći i vulgarna, izbornika Dragana Stojkovića. Piksi je često poznat po svojim ispadima, reprezentativcima Šivcarske kosovskog porijekla je na SP-u psovao 'majku šiptarsku', a ovaj put mu je na tapeti bio njegov igrač.

International Friendly - Austria v Serbia

Igrač Udinesea Lazar Samardžić je u završnici utakmice pokušao proći pored dvojice suparnika, ali je izgubio loptu. Stojković je poludio na to. Trčao je uz aut liniju i derao na svog igrača. 

International Friendly - Austria v Serbia

- Je*emti mamu, neeeeeeeeeeeeeeee - vikao je bijesni Piksi. Na njegovu žalost, mikrofon je bio pored njega pa su svi na televiziji mogli čuti sramotne riječi iz njegovih usta. 

Video pogledajte OVDJE 

Srbija nije oduševila u Beču pa su njihovi navijači s razlogom skeptični uoči Eura koje počinje za deset dana. Srbi otvaraju prvenstvo 16. lipnja u Gelsenkirchenu protiv Engleske, četiri dana kasnije u Münchenu igraju protiv Slovenije, a 25. lipnja zatvaraju grupnu fazu s Dancima. 

Standings provided by Sofascore
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

UŽIVO Transferi: Bivši 'vatreni' vraća se u HNL, Dinamo drugi put poslao klinca u Lokomotivu
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Bivši 'vatreni' vraća se u HNL, Dinamo drugi put poslao klinca u Lokomotivu

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu