Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Srceparajuće scene nakon makljaže na tribinama: Igrač Urugvaja tješio je sina...

VIDEO Srceparajuće scene nakon makljaže na tribinama: Igrač Urugvaja tješio je sina...

Za sve su krive dvije ili tri osobe koje su popile previše i koje ne znaju piti, rekao je stoper Gimenez nakon tučnjave na utakmici Copa Americe između Urugvaja i Kolumbije

VIDEO

Kaos koji se dogodio na utakmici Copa Americe između Kolumbije i Urugvaja dugo će se pamtiti. Kolumbija je pobijedila 1-0 i tako izborila finale, ali utakmicu je obilježila tučnjava Darwina Nuneza (25) s navijačima na tribini. Napadač Liverpoola uletio je na tribine gdje su bili kolumbijski navijači i šakama krčio put do svoje obitelji koje je bila napadnuta.

U pohodu na tribine pridružio mu se i suigrač Ronald Araujo (25), a emotivnu izjavu poslije utakmice dao je Jose Maria Giménez (29) u kojoj je objasnio što se zaista dogodilo.

- Moram ovo reći prije nego nas prekinu jer mi neće dopustiti da ovo kažem u televizijskom prijenosu. Ovo je katastrofa što se događa, naše obitelji su bile na tribinama, među njima je bilo djece, čak i malih beba. Kolumbijski navijači su bili agresivni prema njima, a nije bilo nikakve policije između njih pa smo mi morali braniti naše obitelji - rekao je Giménez.

- Za sve su krive dvije ili tri osobe koje su popile previše i koje ne znaju piti - dodao je.

Tješio sinčića na terenu

Poslije opće 'makljaže' Nunez je uspio doći do svog djeteta kojeg je odnio na sigurno, na teren. Uslijedila je dirljiva scena u kojoj napadač tješi sinčića nakon što ga je izvukao s tribina na kojima očito nije bilo dovoljno redara i policajaca.

U naelektriziranom polufinalu pogodak odluke postigao je Jefferson Lerma (29) u 39. minuti, kada je nakon kornera glavom iz blizine pogodio urugvajsku mrežu. Kolumbija se našla u problemima na samom kraju prvog dijela jer je tada drugi žuti karton zaradio Daniel Munoz (28). Iako su imali igrača više u drugom poluvremenu, Urugvajci nisu zabili pogodak, iako su bili blizu. Najbolju šansu propustio je Luis Suarez (37) kada je u 72. minuti pogodio okvir vrata. 

Za trofej će se Argentina i Kolumbija boriti u noći s nedjelje na ponedjeljak, po srednjoeuropskom vremenu u 2 sata ujutro, u Miamiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne