Obavijesti

Sport

Komentari 4

VIDEO Rice dao gol 'svojima' pa odbio slaviti, Slaven Belupov igrač zabio golčinu s 25 metara!

VIDEO Rice dao gol 'svojima' pa odbio slaviti, Slaven Belupov igrač zabio golčinu s 25 metara!
8

Njemačka je s 5-0 "napunila" Mađare, uz hat-trick asistencija Bayernovog Jamala Musiale, dok je Nizozemska pobijedila Bosnu i Hercegovinu 5-2, iako je do 88. bilo "samo" 3-2. Albanci su okrenuli i pobijedili Ukrajinu

VIDEO

Današnji program Lige nacija ponudio je nekoliko vrlo zanimljivih utakmica i raspleta, a igralo se u sve četiri divizije. Krenimo redom.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

aDalićev motivacijski govor 01:06

A divizija

Grupa 3

Njemačka - Mađarska 5-0
Nizozemska - Bosna i Hercegovina 5-2

Raspoloženi "elf" do vrha je napunio Mađare u prvoj domaćoj utakmici nakon ispadanja od Španjolske u četvrtfinalu Eura. U prvom poluvremenu zabio je samo Füllkrug (27.), ali u drugom su Musiala, Wirtz, Pavlović i Havertz dokrajčili Mađare. Igrač utakmice definitivno je Bayernov Jamal Musiala, koji je osim gola zabilježio i hat-trick asistencija! Dinamo će igrati protiv Bavaraca u Ligi prvaka i znaju od kuda će prijetiti najveća opasnost...

Nations League - League A - Group 3 - Germany v Hungary

Iako rezultatski ne izgleda tako, "oranje" su se namučile protiv "zmajeva". U 73. minuti je Džeko zabio za 3-2 i aktivan rezultat, a onda su Weghorst u 88. i Xavi Simons u 92. potvrdili pobjedu Nizozemske. 

Nations League - League A - Group 3 - Netherlands v Bosnia & Herzegovina


B divizija

Grupa 1

Gruzija - Češka 4-1
Ukrajina - Albanija 1-2

Vjerojatno najveće iznenađenje dana je pobjeda Albanaca nad Ukrajinom u gostima. Poveo je domaćin golom Konoplije u 49. minuti, ali Ismajli u 54. i Asani u 66. donose pobjedu gostima. Gruzijci su razbili Češku, uz sjajnu utakmicu Kviče Kvaratškelije

Grupa 2

Irska - Engleska 0-2
Grčka - Finska 3-0

Koga zanima politički kontekst sporta, pratio je utakmicu Irske i Engleske na kojoj je žestoko izviždana engleska himna. Međutim, to nije smetalo europskim viceprvacima koji su pobjedom krenuli u natjecanje. 

Nations League - League B - Group 2 - Republic of Ireland v England

Engleska je povela u 11. minuti kada je s deset metara precizno i jako pod gredu pogodio Declan Rice. Pogodak Rice nije slavio jer je na početku karijere igrao za sve mlađe reprezentativne uzraste Irske, a upisao je, prije igranja za Englesku, i tri nastupa za seniorsku momčad Irske. 

Golove pogledajte OVDJE.

Za konačnih 0-2 zabio je Grealish u 26. minuti, a ovo je bila utakmica Engleske pod vodstvom Leea Carsleya. Grčka je bez problema razbila Finsku 3-0. 

C divizija

Grupa 4

Farski Otoci - Sjeverna Makedonija 1-1
Armenija - Latvija 4-1

D divizija

Grupa 2

Moldavija - Malta 2-0

Strijelac prvog gola za Moldavce bio je Mihail Caimacov, igrač Slaven Belupa i to u 32. minuti kada je fantastično pogodio sa 25 metara iz slobodnog udarca. Pobjedu domaćina je potvrdio Ion Nicolaescu u četvrtoj minuti nadoknade prvog poluvremena. 

Golčinu Caimacova pogledajte OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO