Obavijesti

Sport

Komentari 57

VIDEO Rakitićev prijatelj: Drago mi je zbog navijača Dinama. Eto im sad pa neka razmišljaju...

Rakitićev prijatelj Gordan Boljat po dolasku Ivana u Split je izjavio: "Da nije mog brata Keta, sve bi to bila samo priča. Drago mi je zbog svih navijača Dinama da znaju da je došao u Split jer on je inače navijač Dinama, kako on i kaže. Eto im sad pa neka razmišljaju. On je za mene najbolji, najveći transfer u povijesti Hajduka, ipak je to igrač Barcelone, osvojio je to što je osvojio".

Pokretanje videa...

Gordan Boljat o dolasku Rakitića 00:59

Ekskluzivne fotografije dolaska Ivana Rakitića u Split pogledajte OVDJE.

Ovaj otok je jedno od najukletijih mjesta na zemlji: ‘Po njemu šeću duhovi’

Otok Poveglia kraj Venecije, jedno je od najukletijih mjesta na svijetu. Napušten je 1968. godine, a na njemu je bila i psihijatrijska bolnice. Pogledajte priču o ovom otoku
VIDEO

VIDEO Snažna oluja pogodila Brač, potopile se brodice

MILNA- Jako nevrijeme praćeno grmljavinom pogodilo je oko ponoći područje Dalmacije. Jugo je naglo promijenilo smjer u tramontanu, a grmljavinska linija protezala se oko 100 kilometara. Ispred Milne na otoku Braču potpljene su najmanje četiri brodice.

Pokretanje videa...

Najmanje četiri broda potopljena koja su bila usidrena tijekom nevremena 00:58

VIDEO U Gazi ubijeno više od 40.000 Palestinaca: 'Situacija je tu više nego katastrofalna!'

GAZA - Broj mrtvih u izraelskim napadima na Pojas Gaze koji su u tijeku porastao je na 40.878 od početka rata, objavile su zdravstvene vlasti sa sjedištem u Gazi u četvrtak. Humanitarna situacija u Pojasu Gaze "više je nego katastrofalna", upozorili su Ujedinjeni narodi. Više od milijun ljudi u južnom i središnjem dijelu Gaze nije dobilo nijedan obrok u kolovozu putem humanitarnih sredstava, rekao je glasnogovornik UN-a Stéphane Dujarric. Izraelske snage nastavljaju se "služiti se smrtonosnom ratnom taktikom" na Zapadnoj obali, upozorio je. Izrael je blokirao i bombardirao velike dijelove Pojasa Gaze u ratu pokrenutom nakon što je palestinska militantna skupina Hamas povela neviđene napade na Izrael 7. listopada u kojima je ubijeno više od 1200 ljudi.

Pokretanje videa...

Palestina 02:01

VIDEO Snimio je dolazak oluje: Prvo su nestala svjetla Splita... A onda je vjetar digao pepeo

ČIOVO Čitatelj je snimio dolazak oluje na splitsko područje u četvrtak navečer. Vjetar je trgao stabla, kiša je izazvala bujice i odrone. Splitski lovci na oluje rekli su za Dalmaciju Danas da je vjetar dizao pepeo s požarišta koje je nedavno bilo aktivno: 'Prvo su nestala svjetla Splita potom, Žrnovnice, a onda i Sitnog. Izgledalo je apokaliptično', rekli su.

Pokretanje videa...

Miševac, otok Čiovo 00:27

VIDEO Pogledajte superćelijski oblak koji se nadvio nad Istrom

ISTRA - Snažno nevrijeme sprema se večeras. Nad Pulom se nadvio ćelijski oblak, a sijevaju munje. Kako prognozira Državni hidrometeorološki zavod, bit će pljuskova i grmljavine, osobito na Jadranu i predjelima uz njega, a prema kraju dana i drugdje. Moguće je nevrijeme, osobito na Jadranu. Očekuju se jaki udari juga. Na snazi je meteoalarm.

Pokretanje videa...

Nevrijeme u Istri 01:27

VIDEO Spektakularan stakleni parket za Dražena. Pogledajte i koje će legende sjediti uz teren

ZAGREB - Rasvjeta i stakleni pod u Areni čekaju košarkaške zvijezde. Prošetali smo se kraj inovativnog terena gdje će srediti brojne face, redom igrači Hrvatske iz 1992., Cibone, Šibenke, obitelj i sadašnji igrači pa bivše Jugoslavije. Početak je u 20 sati

Pokretanje videa...

Arena Zagreb prije utakmice za Dražena 02:22

Mislite li da nastava u Hrvatskoj treba počinjati s intoniranjem himne? 'Nemam ništa protiv'

Iz DP-a Splitsko-dalmatinske županije nedavno su preko Facebooka poručili da pozivaju resorno ministarstvo da izda preporuku ravnateljima škola da nastava započinje sa hrvatskom nacionalnom himnom...
VIDEO

VIDEO Tako to rade majstori! Luka izgubio loptu, ali slavlje protivnika bilo je kratkog vijeka

ZAGREB - Izbornik Zlatko Dalić okupio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči dviju utakmica Lige nacija protiv Portugala i Poljske. Reprezentativci su odradili trening u Zagrebu u dobrom raspoloženju, a Luka Modrić ponovno je pokazao svoju klasu. U omiljenoj igri zagrijavanja 'ševi', hrvatski kapetan je nakratko izgubio loptu, ali ju je već nekoliko sekundi kasnije majstorski ponovno osvojio.

Pokretanje videa...

Luka Modrić na treningu hrvatske nogometne reprezentacije 00:43

VIDEO Pogledajte otvaranje spektakularnog mosta u BiH kod Čapljine: Spaja se na A1!

BIH - Spektakularan most Hercegovina otvoren je večeras na ceremoniji kojoj je nazočio i hrvatski premijer Andrej Plenković. Dug je nepunih jedan kilometar, a nalazi se na autocesti Vc, nedaleko od Čapljine. Vrpcu su presjekli premijer Federacije BiH Nermin Nikšić i resorna ministrica prometa i veza Andrijana Katić, nakon čega je na mostu uslijedio veliki vatromet. Novih jedanaest kilometara autoceste, u čijem je sastavu i most preko Neretve kod mjesta Počitelja, dio je autoceste na koridoru Vc. Spaja se na hrvatsku autocestu A1 odvojkom za Luku Ploče.

Pokretanje videa...

Video vatrometa sa svečanog otvorenja mosta Hercegovina snimljen dronom 01:31

VIDEO Paraglajder se srušio na Biokovu: Pilota spasio HGSS, u bolnicu ga vozili helikopterom

BIOKOVO - U srijedu oko 15 sati na Biokovu se srušio paraglajder. Zbog nepristupačnog terena akciji se priključio helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. U akciji je sudjelovalo 17 članova HGSS-a iz Makarske, Dubrovnika i Splita, kao i 4 dežurna letača iz Divulja, uz helikopter i posadu HRZ-a. Zemaljske ekipe su stigle do unesrećenog pilota, stabilizirale ga i pripremile za transport. Potom ga je helikopter prebacio u KBC Split.

Pokretanje videa...

HGSS Makarska zaprimio je dojavu o padu paraglajdera na Biokovu 04:04