Obavijesti

Sport

Komentari 28

VIDEO Pogledajte kako je VAR u dvije minute poništio dva gola Slavenu. Hajduk još neporažen

KOPRIVNICA - Splitski klub pobijedio je 2-0 na gostovanju kod Slaven Belupa u 10. kolu HNL-a. Presudili su autogol Božića i lijep gol Biuka, no Hajduk je prvo jedva preživio tešku artiljeriju. 'Farmaceuti' su u prvih 15 minuta zabili dva gola, no oba su poništena. Pogledajte kako je Hajduk ipak slavio i zadržao učinak bez poraza u HNL-u

Pokretanje videa...

NK Slaven Belupo vs HNK Hajduk Split 0:2 01:41

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Više o pobjedi Hajduka pročitajte OVDJE.

VIDEO Šego izluđivao Goričane, Mamić i Mitrovski riješili posao. Pogledajte slavlje Varaždinaca

VARAŽDIN - Veliko slavlje u baroknom gradu. Varaždinci su s 2-1 pobijedili Goricu i skočili na četvrto mjesto HNL-a! Iza Dinama, Rijeke i vodećeg Hajduka. Mitrovski i Mamić su riješili sav posao, po jedan zabili i po jednom asistirali. No, odličnu utakmicu odigrao je Michele Šego, koji je bio neprekidna napast za goste iz Velike Gorice. Mario Carević doživio je poraz u debiju na turopoljskoj klupi.

Pokretanje videa...

NK Varaždin vs HNK Gorica 2:1 01:39

Repera 50 Centa su zvali 'Zeko' sve dok nije sredio zube...

U novoj epizodi 'Celebrity klinike', stomatologinja je analizirala što je sve poznati reper 50 Cent radio sa svojim zubima. Pogledajte novu epizodu
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako su hrabri rukometaši razbili staklo i izvukli unesrećenog vozača

AUTOCESTA A3 - Na mjestu teške nesreće na A3 slučajno su se našli rukometaši Spačve, a kamion se prevrnuo ispred njih dok su putovali na utakmicu u Karlovac. ''Odmah nakon nesreće naši dečki su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspjeli probiti staklo i izvući ga iz kamiona, pri čemu su i sami zadobili ozljede na rukama od krhotina stakla'', priopćili su iz Kluba.

Pokretanje videa...

Rukometaši spasili vozača kamiona na A3 00:17

VIDEO Pogledajte kaos u Puli i kako se Dinamo spasio penalom

PULA - Nogometaši Dinama kiksali su kod Istre u Puli odigravši 2-2 u 10. kolu HNL-a. 'Modri' su se spasili golom iz penala, a prethodno su čak dvaput gubili. Junak je bio Sandro Kulenović, zabio je i Arijan Ademi dok su kod Istre pogađali Mateo Lisica i Beyatt Lekoueiry. Završnicu susreta začinio je incident u kojem se Nenad Bjelica obračunao s igračem Istre.

Pokretanje videa...

NK Istra 1961 vs GNK Dinamo Zagreb 2:2 01:42

VIDEO Razigrani Osijek razbio Šibenik u drugom poluvremenu. Pogledajte veliki preokret...

ŠIBENIK – Osijek je na gostovanju na Šubićevcu došao do četvrte pobjede u posljednjih pet utakmica i tako barem privremeno izbio na četvrtu poziciju HNL-a. Međutim, utakmica nije dobro počela za momčad Federica Coppitellija jer su domaćini poveli u 3. minuti preko Ivana Santinija. Šibenik je sve više prijetio sve do pete minute sudačke nadoknade prvog dijela, kada je Arnel Jakupović izjednačio. Preokret "bijelo-plavima" donio je Luka Jelinić, a točku na "i" postavio je Marko Soldo.

Pokretanje videa...

HNK Šibenik vs NK Osijek 1:3 01:39