Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Pogledajte eurogol na Kranjči i kako je dinamovac na posudbi dokrajčio Goricu

ZAGREB - Nogometaši Lokomotive stigli su do druge pobjede u HNL-u. Rezultatom 2-0 pobijedili su Goricu u 9. kolu, a oba pogotka bila su vrlo lijepa. Prvi je dao Vranjković u 26. minuti kada je krasno naciljao suprotni gornji kut, bio je to pravi eurogol. Pobjedu je potvrdio Vrbančić u 85. minuti, a za oba pogotka asistirao je Goričan.

Pokretanje videa...

Lokomotiva - Gorica 01:37

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Više o pobjedi Lokomotive pročitajte OVDJE.

VIDEO Kiseljak nakon poplava: 'Rijeka se povukla, ali ostalo je mulja. Mi smo još dobro prošli'

KISELJAK - Obilna kiša uzrokovala je stravične poplave i bujice u BiH, a među pogođenima je bio i Kiseljak. Rijeka se vratila u korito, ali je ostalo jako puno mulja na sve strane. Mi smo srećom dobro prošli, nemamo veliku materijalnu štetu, uspjeli smo danas većinu toga raščistiti, kaže nam čitatelj.

Pokretanje videa...

Kiseljak, poplava 01:19

VIDEO Pogledajte kontroverznu odluku suca Zebeca. Koštala je Slaven pobjede protiv Rijeke

KOPRIVNICA - Lider HNL-a kiksao je u 9. kolu na gostovanju kod Slaven Belupa. Rijeka je uzela bod, a može biti sretna što se kući vraća i s tim jednim. Susret je obilježila dvojbena odluka suca Marija Zebeca koji je poništio gol Dominiku Kovačiću. On bi se na koncu pokazao presudnim i 'farmaceutima' osigurao drugu pobjedu u sezoni nakon one protiv Dinama 4-1.

Pokretanje videa...

Slaven Belupo - Rijeka 01:37

VIDEO Katastrofalne posljedice poplave u Jablanici: Spasioci i dalje neumorno traže nestale

JABLANICA - Spasioci, volonteri, ali i brojni drugi pretražuju Jablanicu kako bi pronašli nestale i zatočene nakon katastrofalnih poplava koje su pogodile BiH

Pokretanje videa...

BiH: Donja Jablanica 09:45

VIDEO Pogledajte što je bujica ostavila iza sebe u Podgori...

PODGORA - Bujična poplava doslovno je progutala Podgoru, a nastala je uslijed ogromne količine kiše koja se oko 15 sati sručila na područje od Podgore do Drvenika. Dodatni uzrok ove katastrofe su i posljedice razornog šumskog požara koji je uništio okolnu šumu, koja bi inače mogla upiti dio ove vode i spriječiti odrone koji su se kretali prema centru mjesta.

Pokretanje videa...

Poplava u Podgori 06:28

Ničija zemlja između Hrvatske i Srbije: Liberland ima i svoje ‘zlato’, a planiraju i svoj ZOO

Između Hrvatske i Srbije, na ničijoj zemlji, Vid Jedlička osnovao je 'Slobodnu Republiku Liberland' i proglasio se predsjednikom. Pogledajte priču o Liberlandu
VIDEO