Obavijesti

Sport

Komentari 14

VIDEO Pogledajte Dinamov poker golova protiv Belupa: Sjajna akcija zasjenila je sve

VIDEO Pogledajte Dinamov poker golova protiv Belupa: Sjajna akcija zasjenila je sve

Klub je smijenio Antu Čačića, a zamijenio ga je Igor Bišćan koji je u kratkom roku utišao buru i probudio usnulog diva. Koji opet izgleda suvereno, moćno i dominantno

VIDEO

Prije samo deset dana Dinamo je bio u velikoj krizi. Ispao je iz Kupa od Šibenika, a u prvenstvu su uslijedili katastrofalni rezultati koji su opet zakomplicirali borbu za naslov prvaka. Modri su izgledalo bezvoljno i bezidejno, premoreno i iscrpljeno, bilo je jasno da nešto koči momčad koja je u prvom dijelu sezone dominirala u HNL-u. 

Pokretanje videa...

Dinamovi juniori skandiraju 00:28

Klub je smijenio Antu Čačića, zamijenio ga je Igor Bišćan koji je u kratkom roku utišao buru i probudio usnulog diva. Koji opet izgleda suvereno, moćno i dominantno.  Dinamo je u 29. kolu HNL-a pobijedio Slaven Belupo 4-0. Od prve minute hrvatski prvak nametnuo je svoju igru i demolirao Koprivničane.

Kako je Dinamo demolirao Slaven Belupo 

Sve golove pogledajte OVDJE 

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL

Gosti su odolijevali do 27. minute kada je Ristovski ubacio s desne strane u peterac, Drmić se sjajno snašao i opalio desnom nogom, no jako loše je reagirao golman Slavena kojem je lopta prošla kroz ruke. Bio je to njegov šesti gol u HNL-u ove sezone, 14. ukupno. Šest ima i u Kupu, a dva u kvalifikacijama za Ligu prvaka. S novim golom prestigao je Brunu Petkovića, koji je ove sezone postigao 13 golova.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL

Dinamo se razigrao i prebacio u brzinu više pa u 33. minuti poveo 2-0 nakon što je Špikić ubačaj Maura Perkovića pretvorio u gol. I za kraj prvog dijela maestralna akcija kao iz udžbenika. 

Ivanušec i Ljubičić su kombinirali, lopta je završila kod Baturine koji je primijetio Ivanušeca pa mu sjajno podbio loptu. Dinamova sedmica prekrasno je začinila akciju prebacivši golmana Slavena za 3-0.

Zagreb: GNK Dinamo i NK Slaven Belupo sastali se u 29. kolu Prve HNL

Bio je to poletni, razigrani i lepršavi Dinamo u kakvom izdanju ga nismo jako dugo vidjeli. Na Slavenovu sreću, Bišćanove trupe stale su na kočnicu u nastavku, ali svejedno zabile i četvrti gol preko Josipa Šutala. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO