VIDEO Pogledajte čudesan gol škaricama Bellinghama u 95. minuti kojim je spasio Englesku | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 21

VIDEO Pogledajte čudesan gol škaricama Bellinghama u 95. minuti kojim je spasio Englesku

VIDEO Pogledajte čudesan gol škaricama Bellinghama u 95. minuti kojim je spasio Englesku

Slovaci su bili nadomak raja, vodili su golom Schranza, ali Jude Bellingham zabio je "škarice" u 95. za poravnanje i produžetke, gdje je Kane priredio potpuni preokret

VIDEO

Engleska je unatoč bezidejnoj igri prošla u četvrtfinale Europskog prvenstva! Reprezentacija "tri lava" srušila je Slovačku 2-1 tek u produžecima i to nakon dramatičnog izjednačujućeg gola škaricama u petoj minuti dodatka regularnog dijela.

U dvoboj osmine finala Engleska je ušla kao veliki favorit, ali Ivan Schranz doveo je Slovačku u vodstvo golom u 25. minuti.

Ipak, "tri lava" su zabila za izjednačenje u 51. preko Fodena, ali mu je gol opravdano poništen zbog zaleđa. Kad se činilo da će prvi favorit Eura otići kući već nakon prve utakmice nokaut faze, spasio ih je sjajni Jude Bellingham fantastičnim potezom u 95. minuti. 

Euro 2024 - Round of 16 - England v Slovakia

Veznjak Real Madrida zabio je zaista fantastičan gol i bacio Engleze u trans premda nisu odigrali ništa posebno do tada, a on sam praktički bio nevidljiv cijelu utakmicu. No, to je odlika klasnih igrača. Rješavaju utakmice i kada im ne ide.

Lud sudar osmine finala Eura otišao je u produžetke, a tek je tada uslijedila potpuna euforija Engleske. Samo 50 sekundi u prvom produžetku i Veltins Arenom u Gelsenkirchenu ponovno se zaorila poznata "football is coming home" nakon što je Harry Kane sjajno pogodio za potpuni preokret.

>> VIDEO: GOLOVI S UTAKMICE ENGLESKA - SLOVAČKA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima
OSTAJE U KLUBU?

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima

Hajduk je izgubio prvu pripremnu utakmicu protiv Radomlja (1-0), a trener Gennaro Gattuso najavio je kako im trebaju pojačanja u napadu kako bi sve izgledalo bolje. Perišić bi trebao biti početak pojačanja...