Obavijesti

Sport

Komentari 0

VIDEO Početak utakmice Serie A kasnio zbog požara u svlačionici

VIDEO Početak utakmice Serie A kasnio zbog požara u svlačionici

Umjesto u 18.30, Empoli i Lecce zbog sigurnosnih razloga počeli su utakmicu sat vremena kasnije. Pobijedio je klub Marka Pjace. Hrvat nije zaigrao

Početak utakmice Serie A, zakazane za ponedjeljak između Empolija i Leccea, odgođen je za sat vremena zbog izbijanja požara u svlačionici toskanskog stadiona.

Talijanska liga je na svojim društvenim mrežama formalizirala odgodu za 19.30 sati ove utakmice 28. kola Serie A, navodeći "sigurnosne razloge".

Klub iz Leccea je na Twitteru pojasnio da je do odgode došlo zbog "kratkog spoja u svlačionici domaće momčadi", Empolija.

Kako prenosi prijenos utakmice DAZN i nekoliko talijanskih medija, vatrogasci su intervenirali zbog "početka požara" u prostoru svlačionice, koji je brzo stavljen pod kontrolu.

Susret dva kluba s donjeg dijela ljestvice odlučen je jedanaestercem u 62. minuti, a strijlelac je bio Francesco Caputo. Marko Pjaca je ostao na klupi Empolija. 

Torino hrvatskog trenera Ivana Jurića remizirao je u gostima kod Sassuola 1-1. Andrea Pinemonti doveo je domaćine u vodstvo u 36. minuti, izjednačio je Antonio Sanabria u 66. Nikola Vlašić igrao je cijelu utakmicu za Torino.

Empoli nakon 28 kola ima 31 bod, Lecce je ostao na 27, a Torino je na 10. mjestu s 38. Trenutno su u zoni ispadanja Verona sa 19, Sampdoria sa 15 i Cremonese sa 13 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'
FEŠTA NA POLJUDU

Hajduk - Lokomotiva 2-1: Sigur ispravio težak kiks Kalinića i 'bili' imaju sedam bodova 'fore'

Bila je to vrlo uzbudljiva i neizvjesna utakmica pred 22.784 gledatelja, a junak Splićana postao je Niko Sigur koji je zabio u 76. minuti nakon asistencije Melnjaka. Hajduk je pobjegao Rijeci i Dinamu