Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Pa nećeš me valjda ti čuvati?! Ma ne, samo se zezam!

ZAGREB - Prilikom jednog prekida na utakmici Lokomotive i Rijeke (2-2) Feta Fetai (172 cm) stao je pokraj Stjepana Radeljića (200 cm). Rijekin ga je stoper začuđeno pogledao i nasmijao se, a Fetai je za SN otkrio: "Pogledao me i pitao 'Pa nećeš me valjda ti čuvati?!' Obojica smo se nasmijali, odgovorio sam mu 'Ma neću, samo se zezam' (ab)

Pokretanje videa...

Fetai vs Radeljić 00:29

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

VIDEO Vozačicu koja je u krivom smjeru uletjela u tunel kaznili s 660 eura i godinu bez vozačke

DUGOPOLJE - Pogledajte kamikazu kako vozi u kontra smjeru – objavljeno je na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" uz snimku vozača koji se kreće u suprotnom smjeru na brzoj cesti između Dicma i Dugopolja. Nakon što je snimka postala viralna, splitska policija odmah je krenula u potragu za prekršiteljem. Neoprezna 27-godišnja vozačica ubrzo je pronađena, a izrečena joj je novčana kazna od 660 eura te oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana. Na istoj Facebook stranici korisnici su postavili pitanje je li ta kazna adekvatna za tako ozbiljan prekršaj.

Pokretanje videa...

Vožnja u krivom smjeru 01:09

Žena napala HDZ-ovce i župana Celjaka na svečanosti kod Siska: 'Oprostite, malo sam neugodna'

SISAK - Znate li tko sam ja? Ja sam jedna Vesna Škrinjarić. Župan Celjak nije se htio javiti, rekla je žena koja je prekidala svečanost otvaranja autoceste A11, dionice Lekenik - Sisak. Obraćala se premijeru Andreju Plenkoviću koji joj je odgovorio da "nema on sad vremena". "Nema on vremena nikada za nas Siščane", odgovorila mu je žena. Plenković ju je opet pokušao prekinuti, a ona mu je rekla "Samo malo, premijeru". Otišla je potom od premijera i rekla: "Možemo. Pogledajte naroda...", pokazujući na ljude. Počeo je tada govor, a ona je rekla: "Ajde izvolite, ja ću sa strane stat'. Oprostite, malo sam neugodna. Bog će mi oprostit' moje grijehe, a vi...". Potom je ironično zapljeskala. "Bravo, ajmo za Celjaka gospodina i HDZ". Dvojica muškaraca pokušali su je primiti za ruku kako bi ju smirila, no ona se izmaknula. (aš)

Pokretanje videa...

Žena napala župana Celjaka i HDZ-ovce na otvorenju autoceste, policija je udaljila sa svečanosti 00:53

VIDEO Ulicama vladaju zombiji: U krvavoj paradi 'teturali' i psi

AMERIKA - Ulicama Meksika i Čilea zavladali su zombiji. Popularni 'Zombie walk' privukao je velik broj građana uoči Halloweena. Krvavi zombiji, likovi iz Bubimira, pa čak i maskirani psi sudjelovali su u povorci. Šetače je pratio 'Horror Truck', vozilo koje je puštalo glazbu duž njihove rute. Fenomen 'Zombie walk' započeo je u Sacramentu u Kaliforniji 2001. godine. Od tada se događaj proširio na velike gradove diljem svijeta uključujući New York, Buenos Aires, Bogotu, Singapur, Sao Paulo i Frankfurt, a prijašnjih godina znalo je biti i u Zagrebu.

Pokretanje videa...

Zombie walk 05:09

Pogledajte bijes igrača Hajduka nakon što ga je trener zamijenio

SLAVEN - HAJDUK 0-2 Leon Dajaku izašao je iz igre u 57. minuti, trener Gennaro Gattuso nije bio zadovoljan njegovom izvedbom i uveo je Ganca Bambu, a Kosovar je zgrabio bočicu i pogodio sjedalo na klupi. Smirivao ga je kapetan Lovre Kalinić

Pokretanje videa...

Dajaku rasturio klupu Hajduka 00:43

VIDEO Pepeo zapalio skladište, vatrogasci uspjeli spasiti kafić

ZAGREB - Vatrogasci JVP Zagreb s pet su vozila u ponedjeljak prije 6 sati dojurili na intervenciju u Ulici grada Vukovara na Krugama. Prestrašeni građani dojavili su kako gori skladište uz kafić u vlasništvu sportske udruge. Kako je objavila policija, za sve je kriv pepeo sa žarom kojeg je 53-godišnjakinja odbacila u koš za otpad. Ozlijeđenih nije bilo, a visina štete se utvrđuje.

Pokretanje videa...

Požar skladišta 00:21