Obavijesti

Sport

Komentari 8

VIDEO Ovako je komentator iz Srbije ispratio golove Dinama: 'Kao da je umjetničko klizanje'

VIDEO Ovako je komentator iz Srbije ispratio golove Dinama: 'Kao da je umjetničko klizanje'

Gledatelji u susjednoj državi slušali su glas čovjeka koji blago rečeno nije bio oduševljen majstorijama hrvatskih reprezentativaca protiv Monaca

VIDEO

Remi Dinama i Monaca (2-2) obilježila su dva prekrasna gola hrvatskih reprezentativaca Petra Sučića i Martina Baturine. Nisu na kraju bila dovoljna za pobjedu, ali su barem razveselila nešto manje od 13.000 navijača na Maksimiru i tko zna koliko njih pred TV ekranima. Vrištao je i komentator HTV-a Viki Ivanović, ali u susjedstvu nisu bili tako euforični.

Pokretanje videa...

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu 00:37

Televizijska kuća Arenasport, koja ima prava na Uefina natjecanja i za Hrvatsku, objavila je na YouTubeu sažetak utakmice uz komentar srpskog komentatora. Za razliku od nekih drugih utakmica poput pobjede Benfice, Liverpoola, Juventusa ili Aston Ville, njega su objavili tek jutro poslije. I to komentatorima, naravno, nije sjelo.

U neobično kratkom sažetku od šest i pol minuta, u kojem nisu prikazali mogući penal na Bruni Petkoviću, čuje se i kako je srpski komentator doživio fenomenalnu obranu Ivana Nevistića u ranoj fazi utakmice na udarac Takumija Minamina, ali i golove Sučića i Nevistića. Malo je reći da se nije uživio u utakmicu. Nešto veću energiju u glasu pokazao je kod golova Monaca i to su mu zamjerili:

  • "Naravno da će reći kakav promašaj Minamina, a ne kakva obrana Nevistića. Koji klaun napaćeni od komentatora"
  • "Koliko su mi fascinantne reakcije komentatora na golove Dinama i Monaca. Baš ste skraćeni vi srpski narod. Umjesto da se veselite pobjedama naših malih balkanskih klubova, još živite uvijek u prošlosti"
  • "A jeste skratili ovaj sažetak maksimalno, najkraće od svih utakmica LP, a bila su četiri gola, mogli ste barem pokazati čisti penal na Petkoviću koji nije suđen. Sve u svemu, vintage Dinamo što se tiče primljenih golova"
  • "Komentator da razmisli je li ovaj posao za njega. Prvo sam na golove (inače fantastične!) mislio da navija protiv, ali ništa nije bolje reagirao ni kad je Monaco postizao golove. Iskreno sramota"
  • "Neka naši komentatori čuju i neka se ugledaju u srpske komentatore kako se komentira kad naši hrvatski klubovi ili repka da gol, a ne da urlaju i vesele se kad srpski klubovi ili njihova repka da gol."
  • "Ovaj kao da komentira umjetničko klizanje!"
  • "Zašto ste zaposlili robota da komentira utakmicu? Više života ima u mom tepihu"
  • "Ovaj komentator je toliko mrtav da nisam skužio jel on komentira sažetke ili je ovo iz utakmice uživo"

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu
BOD GORKOG OKUSA

Dinamo - Monaco 2-2: Greške koštale 'modre' velike pobjede, Francuzi iščupali bod u Zagrebu

DINAMO - MONACO 2-2: Sučić (45+3') je u stilu velikog golgetera doveo 'modre' u vodstvo, Baturina (66') je zabio još jedan sjajan gol, ali je sjajan posao 'modrih' pao u vodu u zadnjih 15 minuta utakmice