Obavijesti

Sport

Komentari 21

VIDEO Pogledajte golove s derbija: Baturinina lopta s očima, Hodža spasio Rijeku

VIDEO Pogledajte golove s derbija: Baturinina lopta s očima, Hodža spasio Rijeku

Dinamo je u derbiju 5. kola došao na Rujevicu, a poveo je već u 22. minuti golom Brune Petkovića. Ipak, Rijeka se probudila nakon primljenog gola pa izjednačila u 50. minuti. Bio je to i konačan rezultat

VIDEO

Rijeka je prije tri dana primila pet komada od Olimpije i ispala iz Konferencijske lige. Igrači su se posuli pepelom, najavili kako će dati sve od sebe da se prikažu u pravom svjetlu protiv Dinama. Rujevica je bila poluprazna, no to nije poremetilo Riječane koji su odigrali odličnu utakmicu i remizirali s Dinamom (1-1).

Modri su kao veliki favoriti došli na Rujevicu u 5. kolu HNL-a i to vrlo brzo opravdali. Preuzeli su posjed lopte i dominirali od samog početka, lagano su dolazili pred domaći gol, a onda je zasjala spona Martin Baturina - Bruno Petković za vodstvo gostiju 1-0.

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

Jedan je pokazao čudesan pregled igre i asistirao tako mirno i elegantno, kao nekada Xavi, dok je kapetan Dinama bio nemilosrdan u realizaciji. Dobio je loptu na lijevoj strani peterca i krasno pogodio donji desni kut. Zlomislić je bio nemoćan.

Primljeni gol bio je okidač koji je razbudio Rijeku. Domaćini su se trgnuli i žestoko pritisnuli Dinamo, pogodili su prečku, jedan gol im je poništen zbog milimetarskog zaleđa, ali u 50. minuti nije bilo spasa za goste. Veldin Hodža primio je loptu unutar šesnaesterca i pogodio donji lijevi kut. Do kraja su obje momčadi imale prilike za vodstvo, igralo se otvoreno, ali završilo je 1-1.

Golove pogledajte OVDJE 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?
VESELJE U OBITELJI

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?

Michael Schumacher nedavno je navodno prisustvovao udaji kćeri Gine-Marie, a uskoro bi moglo biti novo veselje u obitelji Schumacher. Njegov sin Mick navodno se zaručio za Lailu Hasanović koja je porijeklom iz BiH