VIDEO Odvratni ispadi Engleza! Jedan se dirao za međunožje, a drugi vikao: Šuti, ćelava pi*ko | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 17

VIDEO Odvratni ispadi Engleza! Jedan se dirao za međunožje, a drugi vikao: Šuti, ćelava pi*ko

VIDEO Odvratni ispadi Engleza! Jedan se dirao za međunožje, a drugi vikao: Šuti, ćelava pi*ko

Engleski veznjak Declan Rice i slovački izbornik Francesco Calzona sukobili su se nakon utakmice, a čitači s usana uhvatili su Ricea kako ga vrijeđa

VIDEO

Engleska je uoči Europskog prvenstva glasila kao jedan od najvećih favorita za osvajanje trofeja, na terenu to ničime nije dokazala, ali se uspjela uz brdo sreće plasirati u četvrtfinale gdje će igrati protiv Švicarske.

Englezi su visjeli kao luster, odbrojavale su se sekunde do njihova brodoloma, ali onda se ukazao Belllingham i u 95. minuti zabio škaricama za izjednačenje protiv Slovačke koja je vodila od 25. minute golom Schranza i grčevito se branila, ali nije uspjela izdržati. Utakmica je otišla u produžetke, a odmah u 91. minuti Harry Kane zabio je za prolazak u četvrtfinale.

Euro 2024 - Round of 16 - England v Slovakia

Engleska se provukla i nastavila svoj put prema prvom trofeju europskog prvaka, ali igrači su pali na ispitu iz fair-playa.. Pa ako bude i pravde, pojedinci su zaslužili žestoku kaznu. Nakon što je zabio za izjednačenje, Bellingham je pogledao prema Slovacima pa rukom gestikulirao prema međunožju želeći poručiti što god već je. Odvratan ispod jednog od najboljih igrača na svijetu i zvijezde koja bi trebala biti primjer brojnoj djeci kojoj je uzor. 

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Ni tu nije bio kraj ispadima.  Atmosfera među reprezentacijama bila je naelektrizirana nakon posljednjeg sučevog zvižduka, a došlo je i do gužve. Declan Rice i slovački izbornik Francesco Calzona su se prepirali pa unosili jedan drugome u facu i 'častili se' neprimjerenim rječnikom, a čitač s usana za Daily Mail je otkrio što mu je rekao:

- Začeši, pi*ko! Šuti, ćelava pi*kice! - vikao mu je engleski veznjak.

Euro 2024 - Round of 16 - England v Slovakia

Video pogledajte OVDJE 

Englezi nisu oduševili ponašanjem, ali nastavljaju se boriti za trofej. Po individualnoj kvaliteti su bili ponajveći favoriti, ali obzirom na ono što su pokazali na terenu cijelo prvenstvo pa i protiv Slovaka, pitanje je hoće li biti dovoljno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti Paoka, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti Paoka, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu