Obavijesti

Sport

Komentari 3

VIDEO Ovo je gol koji je 'furiji' donio naslov europskog prvaka

VIDEO Ovo je gol koji je 'furiji' donio naslov europskog prvaka

Španjolska je u velikom finalu pobijedila Englesku (2-1) i osvojila Europsko prvenstvo. Junak utakmice bio je Oyarzabal koji je zabio za pobjedu u 86. minuti

VIDEO

Španjolska je uvijek imala fenomenalne tehničare koji su mogli sakriti loptu svakoj reprezentaciji na svijetu, ali falio im je brzanac koji će kapitalizirati taj njihov višak i nadmoć u posjedu. Ove godine pojavio se dvojac s kojim je mirna budućnost Španjolske sljedećih desetak godina.

Čudesni Lamine Yamal (16) i Nico Williams (21) bili velika su snaga 'furije' na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Njih dvojica, uz Danija Olma, odvela su reprezentaciju do naslova europskog prvaka!

Euro 2024 - Final - Spain v England

Španjolska je u infarktnoj završnici pobijedila Englesku 2-1 i došla do četvrtog trofeja na natjecanju najstarijeg kontinenta. Golove su zabijali Nico Williams i Mikel Oyarzabal na jednoj strani, dok je za Engleze precizan bio Cole Palmer. 

Krenulo je vrlo oprezno, bez puno prilika, a 'furija' je povela početkom drugog dijela. Naravno, u režiji svog čudesnog dvojca. 

Euro 2024: Spain - England

Dani Carvajal je na desnoj strani uposlio Yamala koji se zabio u sredinu. Dani Olmo pametno je utrčao u šesnaesterac i odvukao za sobom engleske nogometaše, a na lijevoj strani ostao je sam Nico Williams koji je dobio loptu i mirno matirao Pickforda.

Spain v England - UEFA Euro 2024 - Final - Olympiastadion

Vodstvo Španjolske trajalo je sve do 73. minute kada je zabljesnuo engleski džoker. Bellingham je ostavio loptu za Palmera, a on je s ruba šesnaesterca pogodio donji lijevi kut.

Euro 2024 - Final - Spain v England

Činilo se kako će utakmica u nove produžetke, no Španjolci su u 86. minuti zabili pobjednički gol. Cucurella je ubacio s lijeve strane, a Oyarzabal je uklizao i pospremio loptu u mrežu. Za veliko slavlje Španjolske i četvrti trofej europskog prvaka. 

Golove pogledajte OVDJE 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne