VIDEO Modrićmanija u Zagrebu: Evo kako su navijači dočekali Luku nakon ispadanja s Eura | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 170

VIDEO Modrićmanija u Zagrebu: Evo kako su navijači dočekali Luku nakon ispadanja s Eura

VELIKA GORICA - "Vatreni" su u srijedu nešto iza 13 sati sletjeli u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman, gdje ih je dočekalo nekoliko stotina navijača. Posebno su se razveselili dinamovcu Bruni Petkoviću i kapetanu Luki Modriću, koji su dobili ovacije. Luka se dugo probijao do autobusa reprezentacije, potpisivao autograme i fotografirao se s obožavateljima.

Pokretanje videa...

Vatreni stigli na aerodrom 01:40

Više o dočeku hrvatskih reprezentativaca pročitajte OVDJE.

VIDEO Stiglo nevrijeme: Jaka tuča u Zagrebu i okolici, vatrogasci imali niz intervencija

ZAGREB - Olujne ćelije koje su poslijepodne zahvatile Sloveniju stigle su do Hrvatske. Nevrijeme je pogodilo Zaprešić, Dugo Selo i Zagreb. Padala je jaka tuča, a zagrebački vatrogasci već su imali niz intervencija uklanjanja stabala, ograda kao i ispumpavanja vode iz objekata na zapadu grada. Zbog pada stabla u Ulici Republike Austrije, linija 2 umjesto na Črnomerec, preusmjerena je na Zapadni kolodvor, navode iz ZET-a.

Pokretanje videa...

Nevrijeme u Zaprešiću 01:53

VIDEO Jaja, jaja i još jaja: Tisuće stigle na natjecanje u bacanju jaja, tu je i jajasti-ruski rulet...

SWATON: U engleskom gradu Swatonu održano je novo Svjetsko prvenstvo u bacanju jaja. Ali ne natječu se samo u bacanju jaja u daljinu, ima raznih disciplina, posebno je popularan 'ruski rulet' s jajima. Cilj je izvući ono koje nije sirovo. "Morate biti jedno s jajima. Morate ih svakodnevno držati u rukama. Inače se nećete uspjeti povezati s njima, kazao je Jack Gwyther, jedan od natjecatelja.

Pokretanje videa...

Prvenstvo u ruletu s jajima nagrađuje sirovi talent 05:59

VIDEO Robotski pas vodič ima šest nogu i mogao bi pomagati milijunima slijepih i slabovidnih

KINA - Manje je dlakav od pravog psa, no ovaj šestonožni kineski robot "pas vodič" mogao bi jednog dana pomoći ljudima s oštećenjem vida da žive neovisnije. U fazi je testiranja na terenu, 'oči' su mu kamere i senzori, a može prepoznati i signale semafora, što pravi psi vodiči ne mogu. Ovi roboti su u razvoju i u drugim zemljama, uključujući Australiju i Britaniju, ali Kina ima drastičan nedostatak tradicionalnih pasa vodiča gdje postoji nešto više od 400 pasa vodiča na gotovo 20 milijuna slijepih ljudi.

Pokretanje videa...

Robotski pas vodič za slijepe 06:37

VIDEO Pravi prometni krkljanac! Pogledajte gužve u Zagrebu i na obilaznici. Mogle bi potrajati...

ZAGREB - U Zagrebu se sljedećih mjesec dana očekuje kaos. Započeli su radovi na važnim i prometnim cestama. Gužva je nastala u Sesvetama gdje su krenuli radovi na Zagrebačkoj ulici, na dijelu Ulice kneza Branimira do Ulice Ljudevita Posavskog. Uklonit će gotovo 9.000 m2 postojećeg asfaltnog zastora te zamijeniti novim. Iz Grada Zagreba navode da će biti otežan promet od ponedjeljka, 1. srpnja od 9:00 sati pa sve do kraja srpnja do 4 ujutro, kada se očekuje kraj radova.

Pokretanje videa...

Gužva na zagrebačkoj obilaznici 02:21

VIDEO U Grčkoj bukte ogromni požari, temperature rastu do 44

Zima u Grčkoj je ove godine bila najblaža do sada. Ljeto je strašno vruće i temperature dosežu do 44 stupnjeva Celzija pa vlasti strahuju da će sezona biti jako teška. U blizini Atene već bijesne dva velika šumska požara, a stanovnici najmanje osam područja morali su evakuirati svoje domove

Pokretanje videa...

Spasilačke ekipe bore se s divljim požarima u šumama u blizini Atene 02:45

VIDEO Leti, leti, leti - Slovenac?! Akrobacije na mega-trampolinu oduševile su sve u Ljubljani....

LJUBLJANA: Za vikend su slovenskom prijestolnicom 'letjeli' ljudi. Barem vam je tako to izgledao ako ste gledali izdaleka... Ali onda se približite i shvatite da su za 'let' odgovorni mega-trampolini koji su postavljeni u gradu. Najveći na svijetu. Vreća je bila postavljena na 17 metara visine u zrak, organizirana su razna natjecanja, a na snimci pogledajte kako su se proveli 'letači'... "Iskreno bilo je strašno. Nije lako, ali ovo je nezaboravno iskustvo", kazao je Matevž Pogačar, organizator događaja.

Pokretanje videa...

Ljubljana: Najveći trampolin na svijetu 02:27

VIDEO Opasni slalom cestama Zagreba. Jurio na romobilu 50 km/h, nije se sjetio ni kacige...

ZAGREB: Automobil iza njega vozi 50 km/h, a on ide čak i nešto brže?! Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" osvanula je snimka koja pokazuje muškarca kako juri romobilom kroz grad, malo vozi na cesti kao da je automobil, pa se onda penje na nogostup... Iako ide 50 km/h na sat, nema ni kacigu, ma nikakvu zaštitnu opremu. "Ovakvima treba zabraniti pristup cestama", stoji u jednom komentaru...

Pokretanje videa...

Romobilist u akciji 00:51

VIDEO Pogledajte strašne scene iz Francuske. Palice, baklje, dim: 'Ili krajnja desnica ili mi'

FRANCUSKA - Ekstremno desna stranka Nacionalno okupljanje (RN) Marine Le Pen pobijedila je u prvom krugu francuskih parlamentarnih izbora, pokazale su izlazne ankete. Nakon objave prvih rezultata na tisuće ljudi diljem zemlje izašli su na ulice i poručili 'ili krajnja desnica ili mi'.

Pokretanje videa...

Francuski prosvjednici okupljaju se na ulicama nakon izbornog rezultata krajnje desnice 01:39

VIDEO Kilometarska kolona na A1: 'Kod Bosiljeva je ogromna gužva, puzimo prema Zagrebu'

AUTOCESTA A1 - Krenuli smo iza ručka put Zagreba i sve je bilo dobro dok nismo došli do pred Ogulin. Najednom smo naletjeli na ogromnu kolonu. Polako puzimo prema Zagrebu, priča nam čitateljica koja se našla usred velike gužve na A1 kod Bosiljeva. I na Google kartama to se područje 'crveni'. Pohvale vozačima koji se sklanjaju u sigurnosni koridor kad kolona zastane, dodala je čitateljica. HAK je priopćio kako su kolone u pokretu uz povremene zastoje između čvorova Ogulin i Lučko u smjeru Zagreba.

Pokretanje videa...

Gužva na prometnicama 00:21

VIDEO Snimke užasa kod Atene: Vatrena buktinja prijeti kućama

GRČKA - Grčka se suočava s teškom sezonom požara. Plamena buktinja izbila je jugoistočno od Atene u nedjelju popodne. Požar je izbio u okrugu Keratea u nedjelju ujutro i gorio je u blizini kuća. Na tom području puše jak vjetar. Na terenu je više od 140 vatrogasaca, s timovima šumskih komandosa, 39 vozila, osam helikoptera i devet aviona. Aktiviran je sistem za hitno uzbunjivanje. Šumski požari na Sredozemlju su uobičajeni, ali su posljednjih godina postali razorniji kako su ljeta sve toplija, suša i vjetrovitija, što znanstvenici pripisuju klimatskim promjenama.

Pokretanje videa...

Grčki vatrogasci bore se s požarom na otoku Serifosu 03:17