Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Modrić oduševio Marcu: 'Što još mora napraviti?' Ali svi ipak pričaju o majstoriji klinca

VIDEO Modrić oduševio Marcu: 'Što još mora napraviti?' Ali svi ipak pričaju o majstoriji klinca
7

Luka Modrić igrao je zadnjih 20 minuta u pobjedi Real Madrida nad Stuttgartom 3-1 i asistirao Rüdigeru za vodstvo. Posljednji potez na utakmici bio je fantastičan gol 18-godišnjeg debitanta u Ligi prvaka

VIDEO

Real Madrid dominantno je otvorio Ligu prvaka. Ne doduše tako dominantno kao Bayern protiv Dinama, ali pobjeda na Santiago Bernabéuu nad povratnikom u elitno natjecanje Stuttgartom (3-1) dala je puno samopouzdanja momčadi Carla Ancelottija uz asistenciju Luke Modrića.

Pokretanje videa...

Dinamo čestitao rođendan Luki Modriću: 'Godine su samo broj' 00:50

Hrvatski veznjak ušao je u igru u 70. minuti, netom nakon što je Deniz Undav poništio raniji gol Kyliana Mbappea iz 46. minute. Trinaest minuta nakon ulaska Luka je izveo korner s lijeve strane ravno na glavu Antonija Rüdigera koji je s peterca zakucao za 2-1.

S 39 godina i osam dana Modrić je postao i treći najstariji asistent u povijesti Lige prvaka nakon Ryana Giggsa (39 godina i 363 dana) i Amedea Carbonija (39 godina, 176 dana).

"Savršen centaršut Hrvata omogućio je Rüdigeru da zabije za 2-1. Kakvu još rukavicu mora baciti desetka da svima udebude jasno da nikad ne gubi čaroliju", nahvalila je Marca Modrićevu izvedbu uz ocjenu 8, bolju je dobio samo Rodrygo.

Luka Modrić protiv Stuttgarta

- Rüdiger je kvalitetan u našem i protivničkom šesnaestercu, jako važan igrač. Ali moramo cijeniti i kvalitetu izvođača prekida, koji je bio Modrić. S Rodrygom ove sezone nismo bili opasni u tom segmentu, ali imamo igrače poput Rüdigera koji su vrlo jaki u igri glavom - rekao je nakon utakmice trener "kraljeva" Carlo Ancelotti.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Potez utakmice izveo je u sudačkoj nadoknadi brazilsko čudo od djeteta Endrick (18) koji je zabio kontru udarcem s 25 metara u debiju u Ligi prvaka postavši najmlađi Realov strijelac u tom natjecanju. A već se i oženio.

- Endrick je bio hrabar jer je to bio zadnji udarac na utakmici. Trebalo je to vjerojatno riješiti tri na jedan, ali napravio je dobro jer je najkompliciranije rješenje ispalo najbolje. On radi stvari koje drugi ne mogu zamisliti, talentiran je, pokazuje to na utakmicama i treningu. Jak je i ima odličan udarac. Što se vjenčanja tiče, privatni život teško mi je komentirati, ali u ova dva dana pokazao da je hrabar u svakom smislu - dodao je Ancelotti, a Endrick je otkrio:

- Kad sam se zagrijavao, Rüdiger mi je rekao da je spreman zabiti gol. Kako sam ja zabio? Vinicius i Mbappe su mijenjali mjesta, pomislio sam da je najbolje da je opalim i zabio sam ga.

Champions League - Real Madrid v VfB Stuttgart

Rodrygo je bio jasan:

- Endrick je lud, napravio je što nitko drugi ne bi napravio, ali presretan sam zbog njega i razumijem veselje koje sad osjeća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti