Obavijesti

Sport

Komentari 1

VIDEO Messi se vratio i odmah asistirao, Argentina kiksala. Brazil iščupao preokret u Čileu

VIDEO Messi se vratio i odmah asistirao, Argentina kiksala. Brazil iščupao preokret u Čileu

Nakon niza razočaravajućih rezultata Brazil je došao do važna tri boda na gostovanju kojima se popeo na četvrto mjesto. Bolivija je na domaćem terenu šokirala Kolumbiju

VIDEO

Brazil je u četvrtak slavio u gostima 2-1 nad Čileom u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo zahvaljujući pogotku Luiza Henriquea u 89. minuti, a Argentina je odigrala neriješeno 1-1 s Venezuelom.

Nakon razočaravajućeg poraza od Paragvaja, Brazil je doživio šok nakon što je Eduardo Vargas doveo domaću reprezentaciju u vodstvo lijepim udarcem glavom nakon ubačaja Felipea Loyole u drugoj minuti susreta.

Čile je propustio prilike za povećanje vodstva, ali je Brazil uspio izjednačiti u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena pogotkom Igora Jesusa. Brazil je kontrolirao drugo poluvrijeme i na kraju utakmice došao do pobjede kada je Luiz Henrique zabio gol s ruba kaznenog prostora i donio peterostrukim svjetskim prvacima tri prijeko potrebna boda.

Pobjeda je podigla Brazil na četvrto mjesto na ljestvici s 13 bodova, dva manje od trećeplasiranog Urugvaja i osam od vodeće Argentine.

Soccer - World Cup - South American Qualifiers - Chile v Brazil

Argentina je u četvrtak odigrala neriješeno 1-1 protiv Venezuele, a Lionel Messi, koji se vratio nakon ozljede, asistirao je Nicolasu Otamendiju u 13. minuti za vodstvo.

Međutim Venezuela je izjednačila je u drugom poluvremenu golom Josea Salomona Rondona i sada je sedma na ljestvici s 11 bodova. Argentina je prva na ljestvici s 19 bodova i u utorak će se susresti s Bolivijom, dok Venezuela gostuje kod Paragvaja.

Bolivija je s 1-0 svladala Kolumbiju, a Ekvador je odigrao 0-0 s Paragvajem. Obje reprezentacije imaju po 12 bodova, ali Ekvador je peti, a Bolivija šesta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u?
PETA SMJENA U SEZONI

Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u?

Šibenik je preuzeo u ljeto 2023. godine i s njima prošao put od druge lige sve do HNL-a. U sezonu je sjajno krenuo s tri pobjede u četiri utakmice